Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dohányzik a barátom, tudja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dohányzik a barátom, tudja, hogy engem ez nagyon zavar. És legtöbbször nem is gyújt rá, ha velem van, de van hogy mégis. Valakinek valami tapasztalat, ahogy sikerült leszoktatni? Le akar, csak azt mondja, hogy nincs benne elég akarat.

Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Várj vele, ne kényszerítsd, hisz ez az ő dolga. Azt helyesen teszi, hogy nem gyújt rá akkor amikor veled van, de te semmiféleképpen ne próbáld neki megtiltani a dohányzást. Hisz nagyfiú már, azt tesz amit akar.
2013. nov. 23. 11:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tiltom meg neki.. Mindig mondom, hogy az o dolga, de tudd, hogy engem zavar.. Aztán van, hogy azt mondja, jól van kibírom.. De van amikor meg rágyújt és jó dohányozzon, de ne akkor ha velem van..
2013. nov. 23. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor ezt mondd meg neki. Ennyi. Nem kell ebből akkora problémát csinálni. Én se cigizem de a barátom igen mégsem tiltom neki és még azt is eltűröm ha mellettem rágyújt. Max olyankor nem megyek annyira közel hozzá, de túl élem.
2013. nov. 23. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Így van,próbáld meg megbeszélni vele ezeket,mondd meg neki hogy neked így és így a jó,és ezt szeretnéd.Meg fogja érteni,és nyilván ahogy látom meg is tudjátok beszélni.

Én mondjuk megfogadtam magamnak,hogyha végre sikerül egy barátnő,akkor én leteszem a cigit végleg ha ő is úgy akarja.De ez még nem jött el,és nem is biztos,hogy mostanában fog bekövetkezni.

22/F

2013. nov. 23. 11:49
 5/7 A kérdező kommentje:
De már megbeszéltuk ezt egyszer és elmondtam, hogy engem zavar.. És ha már cigizik, akkor ne akkor ha velem van.. Es mondta, hogy o is szeretne leszokni és hogy majd igyekszik.. De szerintem nagy lépés lenne, ha legalább akkor nem cigizne végképp, ha velem van.. De akkor majd ma is felhozom a témát..
2013. nov. 23. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudod mi segítene nagyot neki,ha tudatnád vele hogy te ettől függetlenül támogatod őt mindenben,és segítesz neki leszokni is.És ez tudom elvileg azt hiszitek hogy ezt ő is egyértelműnek veszi,de tudat alatt ez nincs ott.Úgymond a Te "erőd" az neki is adhat egy pluszt,és érted biztosan megérné neki megtenni,és ha esetleg rá akarna gyújtani melletted,akkor szólj neki,hogy ne és inkább csókold meg olyankor,mondd neki hogy inkább veled foglalkozzon. :)
2013. nov. 23. 12:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, majd alkalmazom ;)
2013. nov. 23. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!