Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm a fejébe vette, hogy milliomos akar lenni. Mintha semmi más nem érdekelné, olyan, mint egy megszállott. Mit tegyek?
Mi a fontosabb?
Hogy veled legyen,vagy,hogy a haverjaiddal?
Na jó, most tudom hogy érzéktelen hozzáállás, de ezt kellene mond:
"Sajnálom, de nem az a lány vagy már akibe beleszerettem."
Ezek után már rajta áll, hogy továbbra is hurcol, és nem hagyja hogy boldog légy, vagy pedig elenged... Én nem maradnék vele az biztos... 22/F
Azért az furcsa, hogy egy céltudatos nő, aki tesz is a céljai eléréséért, és nem a fenekén ülve várja, hogy az ölébe hulljon minden, mennyire elriaszt itt mindenkit. Máshol meg a lusta nőket szidjátok, akik a pénzes pasikra mennek. Tessék, itt van egy lány, aki komolyan küzd a maga érdekében, és igyekszik mindent megtenni az anyagi biztonságért, erre tessék, jönnek a válaszok: dobd ki. Normálisak vagytok?
Mellesleg, igaza van a barátnődnek, a te barátaid nem az ő barátai. Ha rád tud elég időt szánni, akkor nem értem, miért okoz gondot, hogy nem megy el a te barátaiddal is. Még csak nem is arról van szó, hogy különben ő egymaga üldögél otthon. Egyszerűen megvannak a maga elképzelései, a maga barátai, és ebben ő teljesen kényelmesen és boldogan eléldegél. Miért kellene minden áldott héten elmenni a barátaiddal is? Néha-néha egy-egy szülinap, vagy valami nagyobb összejövetel belefér, de a többi? Néha jó külön is lenni, szerintem ő is ezt az elvet vallja.
Bár ezek szerint igaz a sztereotípia, hogy a pasikat megijesztik az erős, céltudatos nők. Legalábbis esetedben igaz. És némely válaszoló esetében is.
Van egy barátom, aki ilyesmi volt régen. Minden egyes percben azt figyelte, hogy ő most ebből mennyit kamatoztat és ha úgy találta, hogy semmit, akkor az a tevékenység nem érdemelte meg, hogy tovább folytassa, akkor abbahagyta. De pl. a barátokkal való találkozás is ilyesmi volt neki, mivel abból nem kamatoztat semmit csak jól érzi magát.. Egy nagy befektetésnek tekintette az életet. Én nem tudok azonosulni ezzel a gondolkodásmóddal, mert szerintem az élet célja az, hogy jól érezd magad és amikor jól érzed magad az nem elveszett idő...
Szerintem aki ilyen céltudatos, az nem fog megváltozni. Vagy megszoksz vagy megszöksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!