Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ennyi lelkileg roncs no?
Rólad is árulkodik, hogy folyton ilyen nőket vonzol be, ilyenekkel kezdeményezel.
Talán tanulni kéne abból, hogy ne ilyenekkel fuss össze. Én nőként összesen csak két férfival találkoztam, akinek voltak lelki problèmái.
Párom is ilyen, mivel eléggé sz...r családból jött. Dolgozik magán, pszichológushoz jár, de ez nem árnyékolja be a kapcsolatunkat.
Majd ha téged is megerőszakol a mostohaapád, és elver amikor kedve van hozzá, megnézem mennyire vagy lelkileg ép...
Én mondjuk ezt sohasem vetítem ki a páromra, valószínűleg ezért vagyunk évek óta együtt.
Koszonom, errol beszelek. De te nagyon jol osszeraktad. Pontosan ez miatt irtam ki a kerdest. Megegyszer koszi!
Amugy azt egy percig nem vitatom, hogy akit megeroszakol a mostohaapja vagy barmi nem hagy okkal nagy sebet benne. De te megvalaszoltad a dolgot azzal, hogy nem vetited ki a parodra. De sajnos nem ez a jellemzo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!