Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! TI mit tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! TI mit tudtok eddig felmutatni önerőből az életben?

Figyelt kérdés
Mert ugye a nők részéről mindig jön az elváráscumani hogy ilyen meg olyan legyen a pasi, főleg karrier, anyagiak terén.
2019. szept. 24. 19:34
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

23 évesen első diploma, 25 évesen második. 28 évesen saját lakás, segítség nélkül.

30 évesen házasság, családalapítás.

2019. szept. 24. 21:37
 32/54 anonim ***** válasza:
3%
Mekkora nagy jampi itt minden csaj, kár hogy a valóságban ez nem így van.
2019. szept. 24. 21:38
 33/54 anonim ***** válasza:
3%

Érdekes volt olvasni a válaszokat.

Én férfi vagyok, és őszintén bevallom kissé frusztrált. Úgyhogy nyugodtan lehet majd mondani.

Első körben, az hogy valaki gyereket szül, ne haragudjatok, de nem teljesítmény. Ahhoz, hogy egy nő teherbe essen, a kis ujját sem kell megmozdítani. Felnevelni egy gyereket, egy jó embert már nyilván teljesítmény, de huszonévesen manapság inkább felelőtlenség.

A válaszolók 80% kb. azt írta le, hogy felnőtt. Ez rám is igaz. Én is lediplomáztam, tanultam, van lakásom, van autóm. A lakásban a szüleim segítettek, a többit egyedül hoztam össze. Viszont én ettől nem érzem úgy, hogy "letettem" volna valamit az asztalra. Vagy ugyanannyit, mint jó sokan.

Diploma? Magyarországon? Kb. arról szól, hogy 3 évig tudsz-e figyelni. Aki szerint itthon a diploma teljesítmény, az, hogy a bulizás és a semmittevés közepette sikerül lediplomázni, az igen csak elvan telve magától. Én három egyetemet jártam meg. Voltam Budapesten, majd két vidéki egyetemen. Vicc ami ott zajlik.

Szerintem ebbe semmi rendkívüli nincs. Szép dolog, félre ne értés ne essék, hogy ez semmi lenne, de azért hogy ezektől hátra dőljek, és azt mondjam, hogy én megtehetem én letettem valamit az asztalra. A válaszokból csak úgy sugárzik az az undorító önteltség, ami úgy az egész női nemre jellemző manapság. Igen általánosítok, de kit érdekel, ha ez jellemzi a többséget? Főleg úgy, hogy ahogy olvasok, mindenki mellett ott voltak a szülők, a támogató barát, ami nyilván nem probléma, de viszont így elég sok támasza volt egyeseknek.

Az itt leírtaknál többnyire szerintem és több mindent letettem az asztalra. Még sem érzem azt, hogy ezt mutogatnom kéne. Ti miért? Engem ez őszintén érdekel egyébként, szóval miért gondoljátok, hogy na ez aztán teljesítmény?

2019. szept. 24. 21:45
 34/54 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó, talán nem büfészakokon kellett volna végigbulizni 3 egyetemet és akkor te is úgy éreznéd hogy a diploma egy komoly teljesítmény
2019. szept. 24. 21:51
 35/54 anonim ***** válasza:
45%

Büfészakokon?

Én programozást és jogot tanultam.

Melyik nem büfészak?

2019. szept. 24. 21:52
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

Öreg, a Kérdező megkérdezte, mit hoztak össze karrier meg anyagiak terén, illetve egyébként önerőből. Erre válaszoltak, te meg bejöttél megsértődni, mintha nem lenne benne a kérdésben a válaszok jellege.

Gyerekvállalást lehet felelőtlenül is nyilván, de ha valaki azt kérdezi "mid van az életben?", abba általában a gyereket is beleértik.

Te jöttél be tulajdonképp jampiskodni, hogy "na, nem azért, csajok, de hát ennél én sokkal többet tettem le". Jó neked!

2019. szept. 24. 21:55
 37/54 anonim ***** válasza:

Öreg :)

Tehetünk úgy, mintha teljesen hülyék lennénk, és hogy itt mindenki csak a kérdést elégítette ki, de ha ezen a világon élsz, akkor itt jó sokan azt hiszik, hogy ettől istenségek.

Én nem japiskodom, csak rámutatok, hogy lehet nem kéne teljesen eltelni "ennyitől". Amit még egyszer megjegyzek, szép dolog, de ettől nem vagyok különb jó sok embernél és nem érdemlek többet jó sok embernél. Amit nem kérek ki hozzád hasonlóan magamnak.

2019. szept. 24. 21:58
 38/54 anonim ***** válasza:
100%

Kérdések többségében semmi istenkedést nem láttam, ezt szerintem te vetíted ki, ezért is fura nekem, hogy te miért érzed szükségét annak, hogy más elért eredményeid leszóld, még ha el is maradnak a tieidtől.

Én nem kértem ki semmit, nem vonatkozik rám a kérdés, csak érdeklődésből olvastam végig a válaszokat. De szeretném, ha te elgondolkodnál azon, hogy te kinek mit akartál ezzel bizonyítani.

2019. szept. 24. 22:06
 39/54 anonim ***** válasza:

Persze, hogy te nem vettél észre semmit, mert te elfogult vagy, mivel sértve érzed magad.

Ettől kevesebbtől is elvannak telve emberek. Ajánlom figyelmedbe, hogy menj ki az utcára és beszélgess emberekkel.

Én mit akartam bizonyítani? Azt, hogy attól, hogy életképes vagy, nem kéne önelégültnek lenni. Ennyit.

2019. szept. 24. 22:09
 40/54 anonim ***** válasza:
Önerőből semmit. Na jó, az érettségimet, az számít? :D
2019. szept. 24. 22:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!