Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! TI mit tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! TI mit tudtok eddig felmutatni önerőből az életben?

Figyelt kérdés
Mert ugye a nők részéről mindig jön az elváráscumani hogy ilyen meg olyan legyen a pasi, főleg karrier, anyagiak terén.
2019. szept. 24. 19:34
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
94%
A lakás családi segítséggel. És? Nem mindegy? Huszoneves korban vagy így, vagy hitelre.
2019. szept. 24. 19:48
 12/54 anonim ***** válasza:
24%
Proli srácok. Ti is találhattok magatoknak nőt, csak nem az én köreimből. Nézzetek körül a gyárakban, takarítószemélyzetek közöt.
2019. szept. 24. 19:50
 13/54 anonim ***** válasza:
84%
diploma. félmillió önrész. Ez van, tetszik vagy nem.
2019. szept. 24. 19:50
 14/54 anonim ***** válasza:
90%
#10, nekem pl egyáltalán nem...
2019. szept. 24. 19:53
 15/54 anonim ***** válasza:
0%
#12, ugyan, ki akarna párt pont a prolizó suttyók köreiből? Legfeljebb egy másik suttyó.
2019. szept. 24. 19:56
 16/54 anonim ***** válasza:
26%
Mégis itt picsogtok minden nap, hogy nem találtok lányt magatoknak, mert a jó nők csak az igényes, és pénzes férfiakat keresik.
2019. szept. 24. 20:00
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan már nem vagyok huszonéves, de kb. 25 éves voltam, amikor a párommal megvettük az első kis lakásunkat, szinte teljesen hitelből. Minimális önerőnk volt hozzá. Mindketten diplomások vagyunk, dolgoztunk. Előtte mindketten albérletben éltünk. Én másik 3 lánnyal laktam egy 2 szobás lakásban. Innen költöztem össze a párommal az első közös lakásba. Bútorunk eleinte nem nagyon volt, de apránként berendeztük valahogy. Pár évvel később vettünk egy kis autót is. Kb. itt tartottam huszonévesen.
2019. szept. 24. 20:01
 18/54 Sunshinedoll ***** válasza:
78%

Nem értem, hogy miért lényeges ez.

Akármilyen az elvárásom, ha az égvilágon semmit nem tettem volna le az asztalra és az égvilágon mindent elvárnék, akkor is találnék olyan pasit, akinek az úgy megfelel és járna velem.

2019. szept. 24. 20:05
 19/54 anonim ***** válasza:
81%
"akkor is találnék olyan pasit, akinek az úgy megfelel és járna velem." - nyilván, örök igazság, hogy amig lóxar van, veréb is akad.
2019. szept. 24. 20:07
 20/54 anonim ***** válasza:
98%

Abszolút semmit, az érettségi éppen hogy sikerült, apukám csúsztatott egy kis pénzt a vizsgaelnöknek, így jött össze. Utána elvégeztem egy műkörös képzést, de nincs kedvem dolgozni, csak a sajátomat csinálom. Persze csak a bal kezemen, mert a jobbon nehéz. A pasikám lakásában lakok, nem kell dolgoznom, ad költőpénzt, a szüleim is minden hónapban utalnak hogy tudjak vásárolni. A kocsimat is ők vették persze. De nem lustálkodok, naponta háromszor leviszem sétálni Pompont, a sicumat, akit az érettségimre kaptam.

26N

Ezt szeretted volna hallani, kérdező? Mert akkor megkaptad, csak kár, hogy nem igaz. De ha ettől boldogabb vagy, akkor ringasd magad abban a hitben, hogy ez a valóság. Az életkor legalább stimmel.

2019. szept. 24. 20:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!