Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! TI mit tudtok eddig felmutatni önerőből az életben?
Nem értem, hogy miért lényeges ez.
Akármilyen az elvárásom, ha az égvilágon semmit nem tettem volna le az asztalra és az égvilágon mindent elvárnék, akkor is találnék olyan pasit, akinek az úgy megfelel és járna velem.
Abszolút semmit, az érettségi éppen hogy sikerült, apukám csúsztatott egy kis pénzt a vizsgaelnöknek, így jött össze. Utána elvégeztem egy műkörös képzést, de nincs kedvem dolgozni, csak a sajátomat csinálom. Persze csak a bal kezemen, mert a jobbon nehéz. A pasikám lakásában lakok, nem kell dolgoznom, ad költőpénzt, a szüleim is minden hónapban utalnak hogy tudjak vásárolni. A kocsimat is ők vették persze. De nem lustálkodok, naponta háromszor leviszem sétálni Pompont, a sicumat, akit az érettségimre kaptam.
26N
Ezt szeretted volna hallani, kérdező? Mert akkor megkaptad, csak kár, hogy nem igaz. De ha ettől boldogabb vagy, akkor ringasd magad abban a hitben, hogy ez a valóság. Az életkor legalább stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!