Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért árazta ki az átlagos (vagy kicsit gyengébb) kinézetű huszonéves srácokat a piac, miért nem jut nekik barátnő?
Miért van az hogy végignézek a korosztályomon, ismerősökön, és véletlenül a bénábban kinéző férfiaknak nincs barátnője, vagy még nem is volt soha, ilyeneket is ismerek párat.
Durva de itt vagyok én 28 éves férfiként, amikor már a feleségemet kéne keresgetni, eközben még barátnőm se volt soha.
Pár futó kaland, több nem.
A lányok pedig dőzsölnek a férfiaknak, kolbászfesztivál veszi körbe őket és a legjobb pasikkal kezdenek csak.
Vagy esetleg a "jövővel" rendelkező pasikkal, ergo gazdagabbakkal.
Ti hogy élitek meg hogy kiszorultatok a piacról?
Nyugodj meg 15-20 év múlva fordul a kocka és te leszel kelendő. És bármilyen hihetetlen vannak nagyon jó 35-40+ nők. Igaz a legtöbbje dagadt, lelkileg sérült , akár bántalmazó kapcsolatból jön, nem szexel, + gyerek , de annyi van belőlük mint a szemét. Szóval tudsz válogatni.
Sajnos mint millió másnak neked is csak ez jut majd.
Én “gazdagabb” vagyok, és nekem sincs barátnőm közel 4 éve. Annak is úgy lett vége, hogy megcsalt, teljesen tönkretett. Van pár “gold digger”, és ennyi. Néha egy-egy alkalmi kapcsolat.
Én már nagyjából letettem erről. Januárban randiztam utoljára, de ő is eltűnt pár tali után; mint később kiderült, összejött mással.
Lehet, hogy vannak őszinte, megbízható, hűséges lányok. Nem kizárható. Viszont hogy engem elkerülnek, az tény.
Mi az hogy "nem jut"??????????????????
A nő az limitalt kiadású árucikk vagy mi a franc??????? Lehet, hogy a beteg agyad miatt szorultal ki a nem létező piacról....
Mindig sírtok!
Úgy teszel, mint a kötelező lenne valakinek összeállnia veled. Ez nem így működik.
Gyérebb kinézetű pasiként is lehet barátnőd, csak
1. sokkal nehezebben
2. hasonló szintű nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!