Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért árazta ki az átlagos (vagy kicsit gyengébb) kinézetű huszonéves srácokat a piac, miért nem jut nekik barátnő?
Miért van az hogy végignézek a korosztályomon, ismerősökön, és véletlenül a bénábban kinéző férfiaknak nincs barátnője, vagy még nem is volt soha, ilyeneket is ismerek párat.
Durva de itt vagyok én 28 éves férfiként, amikor már a feleségemet kéne keresgetni, eközben még barátnőm se volt soha.
Pár futó kaland, több nem.
A lányok pedig dőzsölnek a férfiaknak, kolbászfesztivál veszi körbe őket és a legjobb pasikkal kezdenek csak.
Vagy esetleg a "jövővel" rendelkező pasikkal, ergo gazdagabbakkal.
Ti hogy élitek meg hogy kiszorultatok a piacról?
Én is berendezkedtem rá, mert csak így lehet túlélni. De belül te is érzed hogy társas lény vagy, akárcsak mindannyiunk.
Hány éves vagy?
"Én emberszámba szoktalak titeket venni."
Ez nem igaz. Egy minimális szintű visszaszólás kell, és máris köpöd egymás után a "csak egy nő tud ilyen ostoba lenni" jellegű kommenteket. Szóval fejezd be a hazudozást.
Én is mindigis egyedül voltam és közeledem a 30hoz.
Biztos jó ötlet feladni már ezt az egészet örökre?
Nem esne jól ha valaki szeretne, ölelne, csókolna?
Mert én erre vágyom. Összemorzsolni egy ilyen édes tündérlányt mint amilyen te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!