Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért árazta ki az átlagos (vagy kicsit gyengébb) kinézetű huszonéves srácokat a piac, miért nem jut nekik barátnő?
Miért van az hogy végignézek a korosztályomon, ismerősökön, és véletlenül a bénábban kinéző férfiaknak nincs barátnője, vagy még nem is volt soha, ilyeneket is ismerek párat.
Durva de itt vagyok én 28 éves férfiként, amikor már a feleségemet kéne keresgetni, eközben még barátnőm se volt soha.
Pár futó kaland, több nem.
A lányok pedig dőzsölnek a férfiaknak, kolbászfesztivál veszi körbe őket és a legjobb pasikkal kezdenek csak.
Vagy esetleg a "jövővel" rendelkező pasikkal, ergo gazdagabbakkal.
Ti hogy élitek meg hogy kiszorultatok a piacról?
"sak csunyacskabb pasijaim voltak, akiknek vagy az első kapcsolata voltam, vagy max a második. Egyik sem tudta, hogy hogyan kellene bánni egy nővel. Náluk a kapcsolat kimerült annyiban, hogy attol kezdve volt rendszeres szex..."
Honnan tudták volna ha nem volt tapasztalatuk? Hogyan kell veled bánni amúgy?
Mondjuk egy bizonyos szintű érzelmi intelligencia segítségével.
Egyszerűen, vegyenek emberszamba, ne csak egy darab rongy legyek, akibe labtol kezdve bármit bele lehet törölni.
Én emberszámba szoktalak titeket venni.
Ti viszont röhögtök a csúnya arcomon.
Tele vagy rossz tapasztalattal. Megértelek! Én is tele vagyok rossz élményekkel.
Amúgy mennyire vagy te magad csúnya?
Mi benned a csúnya? Arcod? Én csúnyább lányoknak szoktak udvarolni, mert én se vagyok jó pasi.
Én pont egy ilyen lányt akarnék szeretni mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!