Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! TI mit tudtok eddig felmutatni önerőből az életben?
Egyetemi diploma, két nyelvvizsga, jogsi, jól fizető munka és egy saját lakás.
26 vagyok. Érettségi után azonnal elköltöztem a szüleimtől, azóta semmi támogatást nem kaptam tőlük (sőt). Nem kell ehhez annyira nagy csoda, egyetem mellett dolgoztam, lakáskasszát indítottam, a nyelvvizsgáknak köszönhetően a diplomám megszerzésének pillanatában kb már volt jól fizető munkám, szóval nem egy lehetetlen feladat szerintem.
Fogtam magam és kijöttem dolgozni külföldre. Nem keresek sokat, és nem is könnyű , de a végére lesz x összegnyi megtakarításom.
Ha csak nem történik valami csoda, akkor többé nem élek majd Magyarországon.
Egy nagyon jó szakma, amivel jól keresek. Van egy robogóm, most fogok autót venni. Házam is van, de azt örököltem, hitelmentes.
Mivel jól keresek és van tartalékom, így ragaszkodom egy életszínvonalhoz, amit megteremtettem magamnak és megszoktam.
Ilyenkor jön az "elváráscunami", hogy a pasi tudjon velem lépést tartani, mert nem fogok otthon ülni azért, mert minimálbérből nem tud velem jönni sehova.
És igen, az iskolámat is magamnak fizettem, takarítani jártam, hogy megkeressem a rávalót. ;)
De látjátok mi a baj? Nem az, hogy nincsen vagyonotok, hanem hogy bakker BÁRMIT írhatnak a nők, ti csak kötekedni tudtok. Vagy lehazugozzátok őket. Ilyen gyűlölködő nyomortengerrel ki akarna együtt lenni?
Jaaj de ti vagytok a rendes, aranyos srácok, hát nagyon nem.
#26 Mivel az egyetemeken több nő tanul mit férfi, talán nem véletlen, hogy soknak van jó munkája. Igen, lehet hogy a férfiak által preferált szakmákat jobban megfizetik, de hidd el, jókor kell lenni jó helyen, no és nyelvet tudni (ebben is a nők jobbak átlagban) és akkor egy jogász, tolmács, hr-es simán jól meg tud élni. Vidéken sokkal olcsóbb egy lakás, de ott is vannak multi cégek. A nők közül többen mennek gimnáziumba, mint szakközépbe, és többen mennek egyetemre, mint ahány szakmunkás lesz közülük. Ez van.
Engem lepontoztak, mert leírtam, hogy huszonévesen körbe utaztam a világot (természetesen dolgoztam és önkénteskedtem, nem luxus utakon voltam). Nos, az életemben például ez adta legnagyobb értéket: a tapasztalatot, életszemléletet, rengeteg barátot, folyékony nyelvtudást. Persze, én nem ma vagyok huszonéves, én még ingyen és ösztöndíjasan végeztem az egyetemet, de arról nem tehetek, hogy ez változott manapság.
De lehet, hogy azért pontoztak le, mert azt is leírtam, hogy a volt férjemnek mindössze egy lepukkant autója volt. Engem ugyanis nem érdekelt a pénz. De ez bántja azt aki úgy gondolja, minden nő csak a pénzre hajt.
A kérdező is kiírja ezt a kérdést....a mekiben dolgozik. Ahol az összes lányka max egyetem mellett csinálja diákmunkába, vagy amíg jobbat nem talál. Ő majdnem harminc és a mekiben ragadt. De a nőknek nincs egzisztenciája.....persze, mesélj még.
De csak hogy örüljetek, van olyan barátnőm, aki semmit sem tud felmutatni 30 éves korára sem. Mondjuk barátja sincsen.
Az meg a másik, hogy amikor anno munkanélküliként társkeresőztem, egy férfi sem állt le velem ismerkedni. Szóval ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!