Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket tartjátok jobbnak:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket tartjátok jobbnak: az élettársi kapcsolatot vagy pedig a házasságot? Ha igen/nem, miért?

Figyelt kérdés
Csupán kíváncsiságból kérdezem.

2019. szept. 13. 14:51
1 2 3
 21/29 Barnabas333 ***** válasza:
60%
Egyiket sem. Új társadalmi életforma kellene...42f És voltam már mindkettőben 5évet.
2019. nov. 9. 22:12
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2019. nov. 9. 23:26
 23/29 anonim ***** válasza:
87%

Én az élettársi kapcsolatot mindig is cigányosnak gondoltam pedig én is az vagyok, viszont én nem lennék senkinek sem az élettársa. Mindenképpen összeházasodnék azzal akivel élni szeretnék anélkül nem költöznék össze senkivel, lehet régimódi vagyok de ez van.

19/L

2019. nov. 30. 16:42
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2019. dec. 1. 10:07
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Helyzetfüggő.

Általánosságban meg a házasság. Korházban a jog, meg egymás után öröklés, meg a többi ilyen, elég frankó.

2020. jan. 12. 14:05
 26/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2020. jan. 13. 13:27
 27/29 anonim ***** válasza:
77%

Nem lehet általánosítani. Akik szeretik egymást, vannak céljaik, tudják hogy az élet nem a korlátlan szórakozás és a kefélés színpada, nekik a házasság való- Azoknak, akik mindig a kiskapukat, a kibúvókat keresik, nem vállalnak felelősséget egy közös kapcsolatért, azoknak meg igazából egy komoly kapcsolat is sok. Vannak itt a fórumon is 80% feletti válaszolók, akiknek ennél a kérdésnél bizony nagyon savanyú a szőlő. Az hogy nekik a házasság elavult hülyeség, az csak az ő lelki válságuk kivetülése.

Sajnos abban igazat kell adnom nekik, hogy bizony egyre kevesebb ember alkalmas egy egész életen át tartó jó kapcsolatra. Nos, akinek ez nem megy, az kérem tényleg ne is erőltesse ezt az egészet. Ráadásul az összeköltözésekkel megtorpedózták a házasság és az egész közös élet esszenciáját.

Az összeköltözés sem igazán szól másról, mint a független életről, aminek az origójában a zavartalan és a korlátlan szex áll. Innentől kezdve mégis mi értelme lenne a házasságnak? 20 évesen már minden olyan dolgon átesett a fiú és a lány, ami "érdekesnek" tűnt. Majd 30 évesen meg inkább már inkább egyedül élnének, mert sokszor éretlenül, meggondolatlanul buliból összeköltöztek olyanokkal, akivel nem lett volna szabad. Ha valaki nem tud focizni, ott nem a focipálya a hibás. Így teljesen felesleges a házasság intézményét szidni, általánosítani meg nem szabad, mert az csak a saját szegénységi bizonyítványunk. Az, hogy valakinek nem jött be az élet, az nem azt jelenti hogy másnak sem fog.

Én világ életemben házasság párti voltam. Nekem működik, minden nehézségével, szépségével együtt. Sokkal többet ad, mint bármi más, persze ezt a feleségemmel közösen működtetjük... közel 20 éve.

2020. ápr. 12. 17:23
 28/29 anonim ***** válasza:
77%

Hazassag van papir nelkul is.

Amugy a fele szetmegy.

Az ember nem monogam.

Satobbi... Nincs happy ending.

2020. ápr. 12. 18:05
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy kifejtettétek a véleményeteket!
2020. ápr. 13. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!