Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tetszenek nektek a rendőrök? El tudnátok képzelni vele egy kapcsolatot, esetleg később házasságot?
néhány nőt vonz az egyenruha, de nem a munkádba fog beleszeretni, hanem beléd
17/l
Nem vagy hátrányban a lányoknál azért mert rendőr vagy, van akinek külön tetszik a szakma. Persze a személyiséged miatt lesz veled a párod, nem a szakmád miatt.
Nekem személy szerint nincs rendőrfétisem (inkább pilóta és állatorvos:)), de bele tudnék szeretni egy rendőrbe is akár. Az éjszakázás nem olyan jó, ha belegondolok, hogy helyette engem is melegíthe helyette a párom az ágyban, de el lehet viselni:)
Ja és szerintem azoknak a nőknek jönnek be legjobban a rendőrök, akik igénylik, hogy egy kapcsolatban a férfi legyen a határozottabb fél és irányító.
24/L
Nekem bejön az egyenruha (rendőr is), de természetesen nem ez fog dönteni, hogy összejövök-e valakivel. Van olyan ismerősöm, akit lepattintottam, pedig rendőr, szóval nekem sincs eziránt különösebb "fétisem".
Ha valakit szeretek, tisztelek, becsülök, akkor szeretni fogom a munkájával együtt és elfogom fogadni, hogy olykor éjszakáznia kell!
Vannak olyan emberek akik három műszakban dolgoznak, ami azt jelenti, ha én 8-tól 4-ig dolgozom, ha a párom délutános, akkor aznap szinte nem is találkozunk, ha éjszakás, akkor is csak 1-2 órára. Ez mondjuk számomra sokkal elviselhetetlenebb lenne heti osztásban (egyik héten délelőttös, következőn délutános, aztán éjszakás), mitha heti pár alkalommal kéne éjszakáznia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!