Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítsak vele minden kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal. Az elején nagyon fájt, mert nem tudtam igazából, hogy miét is szakított velem. Leültünk, hogy akkor megbeszéljük. Mint kiderült, az a csaj akiért már évek óta odavolt újra belelépett a képbe. Régen nagyon jóban voltak, viszont a csaj nem akart tőle semmit, aztán hanyagolták egymás társaságát. Volt egy buli, ahova én nem mentem el, és ez a leányzó is ott volt. Így utólag kiderült, hogy lefeküdt a barátommal. Ez nagyon bánt most engem, hiszen én úgy voltam vele, hogy hát jó..nem szakítom meg vele a kapcsolatot. Néha találkozhatunk, beszélhetünk. De ezek után...Mi lenne a legjobb? Megszakítsak vele minden kapcsolatot?2012. jún. 10. 17:42
2/3 anonim válasza:
igen, felejsd el. ha lefeküdt 1 másik lánnyal, rád sem gondolt mielőtt megcsinálta... nos. keress mást, nem lesz könnyü elfelejteni, de próbáld meg.
3/3 anonim válasza:
Aki már becsapott, az barátnak sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!