Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, szép kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, szép kapcsolatot akartam, de már kezdek türelmetlen lenni. Helyes a gondolkozás?

Figyelt kérdés

Mindig is úgy voltam vele, hogy csak olyannal jövök össze, akivel eltudnám képzelni az életem, 1-2 esetben ezért csak az első randiig ment a dolog, egy barátnőm volt, 1 hónap után viszont vége lett. Mostmár nem is bánom. Ha olyannal jöttem volna össze, akár fél évet, évet is tudtam volna a szexre vágyni, ismerem magam.

Nem voltam benne az alkalmi lehetőségekben szexualitás terén sosem, nem tartottam magam olyannak, viszont mostmár kezdem unni, hogy itt vagyok majdnem 20 évesen, totál szüzen, és semmi még a láthatáron sincs, igaz nyár elején megyek ki külföldre, így nem is próbálkozom most.

1 évet leszek kint(Anglia), és úgy vagyok vele, hogyha megtalál a szerelem, akkor jó, de nem fogok megint éveket várni, akár ideiglenesekben is benne vagyok, összejönnék olyannal is, akivel tudom nem tart örökké, mert nem tartom igazságosnak, hogy normálisan akartam ezt a dolgot kivárni és megélni, de reménytelen.

Miért nem rendezte úgy a sors, hogy aki a leginkább elfogadott utat választja, annak legyen is esélye végigcsinálni?

2012. jún. 4. 16:37
 1/3 A kérdező kommentje:
Az egyetlen baj csak az, hogy míg az agyam, az eszem, az ösztöneim erre biztatnak, addig a lelkiismeretem nagyon ellene van. És nem tudom, hogy nyomhatnám ezt el.
2012. jún. 4. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézd, szerintem ezt nem nagyon fogjuk tudni megválaszolni, hogy miért nem rendezte úgy a sors, hogy találkozz a megfelelő lánnyal, de gondolj már bele: még 20 éves sem vagy! Hol van az megírva, hogy ilyenkor már rég együtt kellene lenned a neked tökéletesen megfelelő lánnyal?

Egyébként én nagyon becsülöm az ilyen srácokat, mint Te és szerintem nagyon fura, hogy a legtöbben belemennek egy kapcsolatba csak azért, hogy ne legyenek egyedül.

Írtad, hogy mész Angliába, ki tudja, lehet, hogy ott vár rád a szerelem. Egy ismerősöm Svédországban volt egy évet nyelvtanulás céljából és ott találkozott egy sráccal, aki 6 hónap után eljegyezte, tervezik az esküvőt. Szóval, szerintem ne legyél elkeseredve, bár nyilván rossz érzés, hogy mindenki baráttal-barátnővel járkál és neked (még) nincs senkid, de sosem tudhatod, mikor találkozol a nagybetűssel. Fel a fejjel! :)

2012. jún. 4. 17:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Kösz a választ!

Igen, én is így álltam hozzá, de akkor is elkeserítő, és már jól esne valaki, mégha "csak" pótlék is lenne.

Én is reménykedem, hogy talán vár Angliában valami hasonló rám, az utóbbi 3 hónap volt amúgyis nagyon rossz, mert már tudtam hogy megyek, és nem akartam semmi újba belekezdeni, pedig lett volna rá lehetőség(aztán lehet hogy 1 randi után ők sem jöttek volna be).

2012. jún. 4. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!