Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szép, népszerü lányok, akik nem félik kiélni magukat, ugyan irjátok le, hogy nektek ugyan mi okoz az életben keserűséget?
Ha közöd nincs a kérdésben nevezett kategoriához, akkor kocc lécci.
Tényleg kiváncsi lennék, hogy nektek mi a first world problem. Ha sex van, meg minden van, szeretet, körülrajongás, akkor miért nem végeztek el egy doktori iskolát valalmiböl? Nehéz, de gondold el, aki nem szexelhet annyit mint ti, azoknak mennyivel nehezebb...ehelyett ti elmentek modellkedni.Most erre mit mondjak.
Én a fent nevezett kategóriába tartozom, és egyetemre járok. Nem modellkedem, úgyhogy kocc.
Ciao
pf...
én ezekig a létproblémákig el sem jutok, mivel nincs nő, aki szétenné nekem a lábát. Persze rád senki sem vet követ, mert hetente sexel, valszeg fuckbuddykkal. De azért ez már durva.
nem vagyok jóképű.
nőmentes iskolába jártam, ahol 5 éven keresztül nem volt női társaságom.
most csajozok mint az állat, kavarás sok nővel, de egyiknek se jövök be UGY, hogy abból bármi kézzelfogható legyen.
várnom kellett barátnöre gimiben 4 évet, egyetemen 3at
most hogy csajozok durván 8 honap után lett egy kufirc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!