Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy bármely szép nőért mindent odaadnátok?
Sok lány megtiszteltetésnek veszi, ha a párja nagyon szereti, mindent megad neki, mert olyan kivételesnek érezheti magát más nőkkel szemben. Én azonban úgy vagyok, hogy bármely lányt tudnék így szeretni, aki tetszik. Barátnőm még nem volt, gondolom ennek van köze a dologhoz.
23/F
igen ennek van köze ehhez, és a siker hiányának is ehhez van köze, van egy haverom aki ezzel ugyanígy van, bárkire rámászna aki egy picit is átlagosnak mondható. na de pont ezért nem működik semmi
egy lány sem fogadja el, hogy a rómeó, valójában bárki iránt érezne így és érez is. ez az első probléma, a másodika tapasztalat hiánya, sajnos a nők 30 év alatt nem elég érettek ahhoz, hogy elvonatkoztassanak a közhelyektől, gyakran hallani ilyet, hogy " háááát őőőő jaaaj nem volt még senkije ez így jaaaj annyir aneeem"
igen kb ilyen szinten járnak, ezt vedd figyelembe és hazud.
Hát 16 évesen azt hittem egy szép nő a legjobb dolog, ma már tudom, hogy egy nő probléma főleg.
Mondjuk 23 évesen barátnő nélkül az nagyon durva dolog.
Miután párszor megdugod, már nem adnál meg érte mindent. Ha hozzád költözik, és már páv éve keseríti az életed, akkor meg mindent odaanál azért, hogy megszabadulj tőle.
Azt szoktam mondani, hogy egy férfival a második legrosszabb dolog, ami történhet, ha nem kap meg egy nőt. Az első az, amikor megkapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!