Szép emberek! Odaadnátok a szépségeteket "észért"? És ti okos emberek, elcserélnétek az eszeteket hogy szépek lehessetek?
Nem bánnám, ha szép és szexi lennék de... azt is mindig csak mondom, hogy elkezdek edzeni. Helyette folyton dolgozom vagy olvasok vagy utánajárok dolgoknak és kutatásokat végzek. Tehát nem kérdés, melyik számomra a fontosabb. Semmiért nem adnám az eszem, az intelligenciám.
Én tényleg nem vagyok szép, ennek ellenére nem érzem magam (annyira) rosszul. Megpróbálom a legjobbat kihozni magamból, mást úgysem tehetek.
Azt gondolom, a stílus is sokat számít. Egy jó frizura, ápoltság, megfelelő ruhák, kiegészítők és hasonlók nagyon fel tudják dobni egy ember megjelenését, szóval úgy gondolom, nincs veszve minden.
Nem tudom, van-e olyan okos ember, aki cserélne. Talán csak hirtelen döntés által vezérelve.
Hiszen a szépség mulandó, arra nem lehet alapozni. Viszont aki okos és esetleg sikerül is jó állást találnia, az idős korában is dolgozhat (amikor az emberke nagy része már nem igazán a tündöklő szépségével tűnik ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!