Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szép emberek! Odaadnátok a...

Szép emberek! Odaadnátok a szépségeteket "észért"? És ti okos emberek, elcserélnétek az eszeteket hogy szépek lehessetek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van olyan, aki szép is meg okos is, nem rájuk vonatkozik a kérdés :)
2011. aug. 10. 01:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Azt gondolom, az ész, az intelligencia hosszútávon többet ér, mint a kimagasló szépség... :)
2011. aug. 10. 01:15
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
Persze. Az ész minden, anélkül szeretni sem lehet valakit, a szépség csak arra való, hogy kihasználják az embert.
2011. aug. 10. 01:16
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
ha szép lennék és buta, akkor nyilván annyira buta lennék, hogy bután döntenék, de nem tudom h melyika butább döntés. haq okos lennék, azt hiszem, enm cserélnék.
2011. aug. 10. 01:17
 4/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy melyikbe tartozom, mert azt ugyis mas iteli meg, nem magunk. En ilyen maradnek, mint vagyok. Nem jok a hatalmas szelsosegek. Nulla esz ugyanugy rossz, mint aki nagyon nagyon csunya. Egyik sem jo. Az atlag lenne a legjobb.
2011. aug. 10. 01:17
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
Én is azt mondom, hogy az aranyközépút a legjobb. Igen a szépség múlandó és ha buta akkor még ki sem tudja eléggé aknázni az ezáltal nyert lehetőséget, de aki meg ronda mint a bűn hiába okos. Az első benyomás 7 másodperc alatt alakul ki. Csomó állást azért nem fog megkapni mert ronda, hiába van 18218281281279172 IQ-ja (még ha a munkáltató nem is vallja be). Óriási hátránnyal indul. Legalább akkorával, mint aki gyönyörű de segg hülye.
2011. aug. 10. 01:23
 6/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, te biztosan meseszép lehetsz, ez a kérdés, pont ebben a kategóriában legalábbis erre utal :DD
2011. aug. 10. 02:10
 7/25 anonim ***** válasza:

Nem bánnám, ha szép és szexi lennék de... azt is mindig csak mondom, hogy elkezdek edzeni. Helyette folyton dolgozom vagy olvasok vagy utánajárok dolgoknak és kutatásokat végzek. Tehát nem kérdés, melyik számomra a fontosabb. Semmiért nem adnám az eszem, az intelligenciám.

Én tényleg nem vagyok szép, ennek ellenére nem érzem magam (annyira) rosszul. Megpróbálom a legjobbat kihozni magamból, mást úgysem tehetek.

Azt gondolom, a stílus is sokat számít. Egy jó frizura, ápoltság, megfelelő ruhák, kiegészítők és hasonlók nagyon fel tudják dobni egy ember megjelenését, szóval úgy gondolom, nincs veszve minden.

Nem tudom, van-e olyan okos ember, aki cserélne. Talán csak hirtelen döntés által vezérelve.

Hiszen a szépség mulandó, arra nem lehet alapozni. Viszont aki okos és esetleg sikerül is jó állást találnia, az idős korában is dolgozhat (amikor az emberke nagy része már nem igazán a tündöklő szépségével tűnik ki).

2011. aug. 10. 02:18
 8/25 anonim ***** válasza:
10%
És ha valaki szép is meg okos is? Na bumm!Akkor mi van? Ilyen hülye kérdéseket....
2011. aug. 10. 02:27
 9/25 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok se szép, se kiemelkedően okos,(úgy a kettő között) de azt hiszem az észt választanám. Mégpedig azért, mert aki okos annak valószínű h jó munkája van, tehát sok pénzt keres, sok pénzért pedig lehet venni szépséget :D
2011. aug. 10. 02:28
 10/25 Tom Benko ***** válasza:
Nem vagyok szép, de a környezetem szerint okos inkább. Előttem szólónak meg jelzem, hogy ettől függetlenül meglehetősen szarul fizetett állást töltök be.
2011. aug. 10. 02:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!