Elcserélnétek ezt a két autót?
Egy 2006-os Suzuki Swift GLX-em van, 29000km-rel, CD autósrádióval, multikormánnyal, klíma nélkül.
Érdemes elcserélni egy 2002-es Toyota Corolla Wagon-ra, amiben 87000km van, csak kazettás autórádió, viszont van benne klíma, vonóhorog? Nagyobb autóra van szükségünk, ezért gondolkodunk rajta. Árban kb. 0-ra jönne ki.
Kérem, Suzuki leszólók kíméljenek. Örömmel venném azok hozzászólását, akiknek van némi rálátásuk a témára.
Köszönöm!
NEM!
egy 2006 ost nem cserélnék semmire. Eladnám, és az árából vennék valami zsír kis járgányt. Pl egy Vitot....simán kijön, és talán még pénzed is marad, és egy merci azé merci....
Köszi a válaszokat!
Igen, jó autó a Suzuki, nincs is semmi bajom vele, csak hogy kicsi. Bővül a család, és nem férünk.
Eladni próbálom, de nem megy. Áron alul pedig nem akarom. Vitot venni a kapott pénzből meg aztán végképp nem menne. :) Amúgy 'csak' a kor miatt mondjátok, hogy ne cseréljek?
Igen...,az se mindegy hány éves és számomra a km se mind1!
Egyébként a suzukiban 4-en kényelmessen elférnek vagy Nektek ez is kevés lenne már?
Szia!
Nekem is egy 2006-os Swiftem volt,és pontosan ezért cseréltem le én is.Méghozzá egy Toyota Corollára.Csak ez 2007-es évjáratú,viszont már 100000km van benne.Én elcserélném,ha valóban annyi kilométer van benne.Tényleg nagyon jó autó a Suzuki,csak rohadt kicsi!A Toyota is nagyon jó autó,ne félj tőle.Ha teheted,és van egy kis pénzed,vagy egy kisebb összegű hitelt be tudsz vállalni,vegyél fiatalabb Toyotát.De a kérdésedre a válasz az,hogy igen elcserélném,mert hiába nagyon jó és fiatal a Suzuki,nem fértek el benne.
Valóban elfértek a Suzukiban 4-en,csak a csomagokat fel kell adni postán. :)
Én havonta kétszer mentem vidékra a családdal,és csak egy gyerekünk van,de a csomagok nagyrésze a hátsó ülésen utazott.Ami nem szerencsés.Ugyanis ha beteszel egy utazó táskát a csomagtartóba,megtelt,de fullra.
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!