Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elcserélnétek ezt a két autót?

Elcserélnétek ezt a két autót?

Figyelt kérdés

Egy 2006-os Suzuki Swift GLX-em van, 29000km-rel, CD autósrádióval, multikormánnyal, klíma nélkül.

Érdemes elcserélni egy 2002-es Toyota Corolla Wagon-ra, amiben 87000km van, csak kazettás autórádió, viszont van benne klíma, vonóhorog? Nagyobb autóra van szükségünk, ezért gondolkodunk rajta. Árban kb. 0-ra jönne ki.

Kérem, Suzuki leszólók kíméljenek. Örömmel venném azok hozzászólását, akiknek van némi rálátásuk a témára.

Köszönöm!

2010. máj. 17. 21:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

a 2006 os suzukiért simán kapnál 1.200.000 ft-t!

egy vito meg ami jó állapotú:

[link]

1 milláért elhozod, és megvan az átírás, meg egyéb dolgok...

jó nem csináltál nagy bizniszt, 10 évvel öregebb kocsit vettél, de ebbe aztán tuti hogy elfértek.

Amit ajánlok még ilyen régebbi de nagy kocsik:

opel omegák a 2.5ös BMW turbódízel mocival, még a lépcsőshátúban is g*cinagy hely van...., ha meg kombit nézel arról ne is beszéljünk....

Esetleg még a toyota hiace-kat is megnézheted....

2010. máj. 18. 11:16
 12/21 A kérdező kommentje:
Rendes vagy, hogy segítesz, de félre értettél. Annyian azért nem vagyunk, hogy kisbuszt kelljen venni. :) A gond a csomagtérrel van. Arra pedig tökéletesen megfelel az a Toyota Corolla Wagon, amit írtam. Csere vagy sem? Ez itt a nagy kérdés.
2010. máj. 18. 11:32
 13/21 anonim ***** válasza:
52%

menny már azzal a szakadt merciddel :D:D vedd meg te, mert ha abba 200.000 km van akkor pálapostól vagyok :D

De hogy neked segítsek, cseréld el a suzukidat pl egy opel astra G caravan 1,7 cdti-re!!! 2006-os kocsit még csakcsak el lehet passzolni. [link]

ezzel fix hogy jól járnál. Chevroleten ha véletlenül gondolkodnál soha ne vedd meg. Tegnap néztünk egyet mert mi is kocsit cserélnénk ha lenne jó. Na de a csávó nyitotta a motorházat és rosszul fogta meg. A hűtőrácsot akarta emelni a motorház helyett és a kezébe maradt. ez csak egy példa:D

De ha az a toyota szép állapotú akkor nyugodtan cserélheted arra is.

ezeket nézd meg rajta: gázpedál kopoot-e, kormány kopott-e, vezető űlés ki van-e ülve. gumi hanyadik garnitúra, hánytulaj, mit vontatott vele, szervizkönyve megvan-e, motornak nincs-e fémes hangja(nem nyiszorog), és a hátsó ajtónak a zára ki van-e kopva. (tudod ahogy lecsapod beakad egy kis zárba) Ha ezüstre van kikopva akkor sokat használták és lehet hogy 150.000km is vban benne. Mert az az elem aluminium és gyorsan kopik.

Vigyél magaddal szerelőt akit ismersz ekármelyiket is veszed meg. :)

hátha tudtam segíteni. ;)

2010. máj. 18. 14:23
 14/21 anonim ***** válasza:
bocsi hogy nem írtam valami helyesen, csak nem olvastam vissza :) utolsó voltam
2010. máj. 18. 14:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Simán megéri elcserélni, de akkor már énis 5-ös BMW-t vennék ennyiért
2010. máj. 18. 14:46
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi, de én családi járgányt szeretnék, nem 'nyálverő' autót.
2010. máj. 18. 19:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem cseréld el,de csak akkor,ha jó állapotban van a Toyota.Én sem bántam meg,azóta elfér mindenünk!!!És ez nagyon jó érzés!
2010. máj. 19. 03:27
 18/21 anonim ***** válasza:

14:46 vagyok

Bocs, hogy ajánlottam egy olyan autót amivel az egész családoddal körbeutazhatnád Európát kényelmesen és minden probléma nélkül.

Amúgymeg 5-ös kombi BMW mióta nyálveő?:D még csak nem is sportos: [link]

:DD

2010. máj. 19. 16:38
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszi az ajánlatod. Egy Toyotával vagy Forddal ugyanúgy körbeutazhatom kényelmesen Európát.

(a BMW pedig minden formátumban nyálverő - szerintem)

2010. máj. 20. 09:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Vito-t ne vegyél, ha akarnál akkor se!vegyél valami Fiat Scudo-t vagy Dublot.... Én Opel Vivarot akartam volna, de a fiat jobb!
2010. máj. 20. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!