Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le akarom cserélni egy kisebbr...

Le akarom cserélni egy kisebbre az autót amit használok. Mit tegyek? (részeltek lent. )

Figyelt kérdés
Az autó tesóm nevén van, és csak én használom, ő egyáltalán nem. Le akarom cserélni egy kisebbre, de ő nem egyezik bele, csak azért, hogy nehogy már nekem jó legyen. magyarul sz*pat... találtam egy jó munkát, de albérletbe kellene költöznöm és egy kis autó kellene, de nem egyezik bele, nem fogja fel. Ő évek óta nem talál munkát,apám tartja el (hozzáteszem 2 gyereke van) én meg egyik napról a másikra találtam,de ehhez pestre kellene mennem. mit tehetek szerintetek?
2011. nov. 14. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Én innen tuti nem tudom meggyőzni a tesód, de ha a tiéd, és te vetted csak az ő nevére, akkor mi az , hogy nem engedi eladni, hát nooooormális???
2011. nov. 14. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Feljelented, hogy nem engedi a saját autóját eladni.
2011. nov. 14. 13:22
 3/9 tetro ***** válasza:
Kié az autó igazából?
2011. nov. 14. 13:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Az autó az Ő nevén van, de egy forintot sem tett bele és nem is használja, csak én használom. Én szervízelem, én csinálom a karbantartásokat, javításokat mindent... és azt mondja ő nem adja el... Hát annyira nem vicces a helyzet hogy "jelentsem fel" meg stb... Nagyon bosszantó ez az egész. Az irigysége határtalan, és ezzel most nagyon ügyesen keresztbe is tud tenni, de ha elbukom a melót miatta nem tudom mit csinálok. Ezért kérek segítséget
2011. nov. 14. 15:44
 5/9 atilis ***** válasza:

Jogilag nem tudod eladni, ha nem egyezik bele az eladásba, mivel az ő nevén van, ő a tulajdonos. Ezt nem tudod megkerülni, mivel az adás-vételit neki is alá kell írni, legalábbis nem tudok rá semmi kiskaput, amivel ezt meg lehet kerülni.

Ha tényleg annyira jó a munka, ahogy írtad, nem hiszem, hogy egy kisebb autóval annyit lehetne spórolni. Ráadásul ezt az autót már ismered, te szervízelted...stb, ha veszel egy másik használt autót, az átírással, a friss szervízeléssel egy csomó pénz buksz, aztán lesz egy ismeretlen kis autód, ami télen még lehet, hogy többet fogyaszt, mint egy nagy. Szerintem, hagyd neki ott a kocsit, tartsa fenn ő, vagy adja el, te meg vegyél egy saját autót az új melódból, ha tényleg annyira jó, tavaszra összespórolhatsz annyit.

2011. nov. 14. 15:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Az autó méreteivel van bajom, nem a motoréval :/ ez jó ötlet egyébként, csak egyenlőre nem nagyon ismerem a pesti életet. Távoli rokonhoz megyek dolgozni, de nagyon jóban vagyunk szóval a meló miatt nem félek. Köszi a tanácsot.
2011. nov. 14. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Mennyire fontos a kocsi a munkához? Ha nem az szállj ki belőle vedd le a kezed róla majd amikor jön a biztosítási csekk hogy be kell fizetni és te nem fogod lehet bele is egyezik.

Ki vette a kocsit? Az egy dolog hogy az ő nevén van. Törzskönyv nálad van aláírod helyette bizonytsa be hogy nem ő adta el.

2011. nov. 14. 19:36
 8/9 A kérdező kommentje:
A kocsit apám vette. Ő meg azt mondja hogy nem szól bele... ki vagyok segítve vele is :D
2011. nov. 14. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudok segiteni, de a tomegkozlekedesre nem gondoltal meg? Muszaly a kocsi?
2011. nov. 15. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!