Olvasáshoz használok szemüveget, ezt gépjármű vezetői alkalmassági vizsgálaton el is mondtam, be is jelöltem a lapon. Ezt a jogosítványba is beírják?
Figyelt kérdés
Vezetéshez nem használom.2011. jún. 18. 14:45
2/7 anonim válasza:
Volt már orvosi vizsgálat? Mert az ott kiállított lapra kerül rá az, hogy vezetésre "alkalmas" "alkalmas vmilyen feltétellel (pl szemüveggel)" vagy "nem alkalmas".
Ez alapján kerül be a jogosítványba is.
3/7 anonim válasza:
ha külön beirják a jogsidba h szemüvegben vezetsz akkor kell használni, de ha bele van irva és pl igazoltatásnál kérdi a rendőr h hol a szemügéd akkor pl mondhatod h lencsét használsz
4/7 anonim válasza:
mondhatja, hogy kontaktlencsét használ, de nem arra lett bejelentve
külön beleírják, hogy:
szemüveggel
kontaktlencsével
szemüveggel vagy kontaktlencsével
(megfelelő számjekkel)
5/7 anonim válasza:
15:10
Ha a jogsin nincs jelölve, hogy kontaktlencsével is vezethet akkor bukó a dolog....
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Megvolt a vizsgálat, alkalmasnak találtak.Kérdezték, hogy távolra jól látok-e, erre igent mondtam, evvel kapcsolatban nem volt több kérdés.Akkor ezek szerint nem került be.Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 18. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!