Milyen fiatalos autót érdemes venni 20 évesen?
Mennyi a keret és mi számít fiatalosnak?
Végülis a Lada alapvető elrendezése olyan, mint a BMW: motor hosszában, hajtás hátul. :P
Úgy hogy olcsó is legyen, ne kelljen rá költeni és még relatíve új is legyen, ráadásul fiatalos.. Azért ebből a négyből nem könnyű összehozni valamit, pl. egy Swift belefér, mert nem drága, alkatrész sem, ugyanannyi pénzért sokkal újabbat kapsz mint pl. Seatból vagy VW-ből..
"mentem már szar úton 230-al kocsival"
Nagyon ügyes vagy.. ha egy kicsit is gondolkodnál, rájönnél,hogy ha egy volvoval karambolózol 230 nál, vagy egy suzukival 120 nál, azonos eredmény jönne ki.
Én sem vennék, nem azért mondom, de nem kell a nagyfiús duma, főleg hogy ezt senki nem hiszi el neked. (230 az gps szerint kb 210 km/h, Magyarországon am sem túl valószinü...)
Aha. Abból ahogy írsz, nekem úgy tűnik neked valami boyracer autó kellene, tudod a Civic, MX-5, 3 ajtós Focus és hasonlók. Esetleg tudom ajánlani a hasznalauto.hu bővített keresőjét..
És a helyedben nem hencegnék azzal mennyire tudom tolni egy kocsinak, azt minden falábú tudja. Majd ha lesz fél- vagy egymillió balesetmentes kilométered esetleg akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!