Milyen fiatalos autót érdemes venni 20 évesen?
Figyelt kérdés
viszonylag olcsó autóra gondolok alacsony fenntartási költségekkel. Ladával meg ilyenekkel hagyjatok...2011. nov. 13. 19:15
11/21 anonim válasza:
Én tudom neked ajánlani a hasznatuto.hu-t. Nagyon sok autó van fenn.
De kikerestem neked néhányezret a megadott feltételeknek megfelelően (max 800.000Ft és nem Suzuki)
De itt van a bővített kereső itt még azt is be tudod állítani, hogy mennyi kavics legyen a szőnyegkárpit kicsi szálainak a tövébe paralelogramma alakzatban elhelyezve.
Jó szórakozást :-)
12/21 anonim válasza:
Régi Honda Civicet vagy CRX-et ajánlok: gyors, hamar meghalsz benne, így nem fogod veszélyeztetni a társadalom többi tagját.
Mellesleg, ha ilyen marhajól vezetsz, miért nem versenyzel? Ja, ott nem elég a szájkarate...
13/21 anonim válasza:
20 évesen félmillió kilométer mi? kamugép. ennyire nagy vagy, akkor nem ide jönnél tanácsokért BOYRACER.
14/21 A kérdező kommentje:
Azért nem versenyzek, mert olyan szinten nem érdekel, meg ahhoz nem kevés pénz kell... szó nincs szájkaratéról hülyegyerek... Bátyám versenyzett évekig, és sosem voltak szarabbak kategória 3. helyezettnél, de családja lett és abba kellett hagyni. Félmillió km szerinted olyan sok? Ha csak hétvégente ülsz a kocsiba akkor tényleg rengeteg, de ha fuvarozol akkor hidd el hogy nem nagy szám-.- azért itt kérek tanácsot, mert azt hittem vannak értelmes válaszolók is, másrészt meg hiába ismerem egy citroen jumper összes alkatrészét kívülről belülről-.- idióták...
2011. nov. 14. 08:44
15/21 anonim válasza:
tudod kedves kérdező majd így tanulod meg, hogy mit szabad kiírni mert ezen az oldalon rengeteg irigy ember van.(tapasztalat)
16/21 anonim válasza:
szabad kérdeznem hogy mióta fuvarozol? igaz nem tartozik a kérdéshez de érdekelne.
17/21 anonim válasza:
ja és csak belföldön vagy külföldön is?
18/21 anonim válasza:
ma 16:40
20 éves, tehát max 3 éve na jogsija. 500.000km, az naponta 456km. 3 év alatt, ha MINDEN NAP(H-V) vezet 456km-t, akkor jön össze. na persze hihető nem?
19/21 anonim válasza:
Én azt ajánlom, h előbb írd meg a leckédet, aztán rakd rendbe a polcon a G.I. Joe-kat meg a match boxokat, aztan csapd ki vmi jo kis poreszra, es huzzal aludni, minket meg ne farassz a kamu kerdeseiddel. Minel jobban magyarazod, annal nyilvanvalobb, hogy total habiszti vagy.
20/21 anonim válasza:
tudom, hogy el lett vetve de a 2-es swifttel kapcsolatban nekem csak jó élményeim és véleményem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!