Mikor érdemes motort venni?
Figyelt kérdés
Most tél előtt vagy majd tavasszal? (125 ccm-es motort szeretnék venni papírokkal)2011. nov. 7. 16:20
1/5 anonim válasza:
télen fillérekért lehet jót kapni
2/5 anonim válasza:
Én tavasszal vettem. Most lassan tél van de nem látom, hogy egy fikarcnyit is olcsóbbak lennének, mint áprilisba.
3/5 dizus válasza:
Mindenképpen olcsóbban tudsz télen venni,mint tavasszal.
4/5 anonim válasza:
Télen kell venni: motort,autó hifit,nyári gumit!
Nyáron pedig: (ha fával fűtesz) tüzelőt,kabátot,téli gumit!
Télen nem lehet eladni a motort mert nincs szezonja (talán 1-2 őrült motorozik télen)! majd ki jön a tavasz mindenki megy venni robogókat,motorokat és akkor felmegy az áruk!
Én is most veszek motort ;) (de lehet megvárom a december közepét) :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor, úgy tűnik, télen jobban járok de semmiképp sem rosszabbul. Szerintem még várok vele télig hogy teljesen pangjon a piac. :)
2011. nov. 8. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!