Szép emberek! Odaadnátok a szépségeteket "észért"? És ti okos emberek, elcserélnétek az eszeteket hogy szépek lehessetek?
Hát..
Számomra nagyon fontos az intelligencia, és nem vagyok buta ember :) Átlátom, megértem, elemzem a dolgokat, jópár lépéssel előre járok, rengeteg dologra emlékszem.. ez a munkámban nagyon jó. De az életben nem mindig :)
A intelligenciát nem, de a gondolkodásfeleslegemet odaadnám plusz szépségadagért.
1.mindenki annak mondja magát, aminek akarja
2.tekintve hogy a túl intelligens emberek általában antiszociálissá válnak, aki az ész mellett pártol, az biztosan csak "szép ember" lehet.
sokkal jobb szépen de bután kihasználva lenni, mint túl magas intelligenciával kiszorulni a szép átlagból. ugyanis az öntudatlan élet még a maga hátrányaival is kellemesebb. gondoljunk a gyerekkor és a felnőttség különbségére
nem vagyok egy zseni, de így is nehéz elviselni, hogy az emberek milyenek.
Ok, en eszes vagyok meg masok szerint szep is. Habar az alakomon lehetne tokeletesiteni sztem meg az igenyessegen is :) mind1 igy is szepnek mondanak.
Viszont ha valaszthatnek akkor egyertelmuen az esz! Es itt megjegyeznem h aki nem szep, ertem azt nem aranyos az arca, a vonasai no letere pl. nem finomak azon iszonyat sokat tud valtoztatni az igenyesseg: egy jo frizura, smink stb. Pl. en sok mai sztart inkabb az igenyesseg cimkejevel ruhaznek fel mintsem hogy szepnek nevezzem oket.
Szep az aki smink es egyebek nelkul is szep!
Elozo vagyok es meg annyit hozzatennek h ugyanezt az esz eseteben nem lehet megcsinalni.
Ha alapbol mondjuk atlag avgy de nagyon szorgalmas mindig lesznek pillanatok amikor egy alapbol intelligensebb de nem olyan szorgalmas ember lekoroz teged ami rohadt rossz erzes foleg h tudod te sokkal tobbet tanultal az erdemert - ebben az esetben en vagyok az intelligensebb es lustabb es sokszor megkaptam a magamet- nem mintha lelkileg odavagott volna, meg altalaban a barataimtol hallom mert ok latjak mennyit tanulok vagy sem.
Valamint a felettem 2-vel ironak is igaza van. De megjegyzem h ha hianyzik is a tarsasag neha, a celom sokkal fontosabb annal mintsem feladjam a mostaniakat azert hogy idolegesen boldog legyek es bulizzak vagy hasonlok...
07:16 vagyok
szerintem a smink nem igényesség, hanem stílus. néha műstílus.
az igényesség az, amikor tisztálkodik és ápolt, nem attól lesz szebb hogy kék vagy zöld a feje. aki csúnya, az sminkkel is csúnya lesz. sőt, van akin a smink csak ront.
"Ha alapbol mondjuk atlag avgy de nagyon szorgalmas mindig lesznek pillanatok amikor egy alapbol intelligensebb de nem olyan szorgalmas ember lekoroz teged ami rohadt rossz erzes foleg h tudod te sokkal tobbet tanultal az erdemert"
szerintem egyáltalán nem más, a külsőért is meg lehet dolgozni, és ott is vannak, akik adottsággal és nem munkával köröznek le.
társaság - ne érts félre, nem azt mondom, hogy semmi más nem számít, de én olyan ember vagyok, akinek fontosak a kapcsolatok. nyilván egy aszociálisabb zseni elvan egyedül is, de szerintem meg semmit nem ér a boldogság, ha nincs kivel megosztani. nem tudok önző lenni.
ha jól sejtem te abba a csoportba tartozol, aki a barátok és a tanulás között általában az utóbbit választja, mert fontos a karrier/cél.
Elotted irtam.
Egy szoval nem mondtam hogy a szepsegnel nem lehet h valaki az adottsagaival konnyeden lekoroz amig te pl pl. megdolgozol erte.
Nekem az igenyesseg am nem csak a sminket jelenti, a tisztalkodas inkabb az alaphigienia korebe tartozik. Igenyesseg alatt gondolok: tiszta arcbor, egeszseges haj, ha festett akkor igenyesen nem 3szinu ha pl. szoke- mivel a fejtonel jobban kiszivja- egy fazon ami jol all tehat egy jol elkeszitett frizura, ep feher fogak, tiszta rendezett vagott kormok, a ruha vasalt es friss. Igenyesseg. Esetleg a stilus, hogy nem szedett-vetett goncoket aggat magara az ember, hanem "igenyes a kinezetere"
Nah ez az a sok dolog amivel en nem nagyon torodom maximalis szinten perpill.
Ja es baratok es tanulas? Mint irtam nem
Tanulok olyan hudesokat, de ha kell akkor nyilvam azt fogom valasztani/ valasztottam ahelyett hogy elmenjek az evezred bulijaba.
De ahany ember annyi valtozat... En karrierista vagyok, tisztaban vagyok vele, a barataim elfogadjak, a csaladom kevesbe :)))
"Ha alapbol mondjuk atlag avgy de nagyon szorgalmas mindig lesznek pillanatok amikor egy alapbol intelligensebb de nem olyan szorgalmas ember lekoroz teged "
Épp fordítva szokott történni.
A kitartás, küzdés sokkal fontosabb, az intelligencia önmagában semmire se elég.
1% inspiration, 99% perspiration :)
Akit úgy neveltek, hogy azért dícsérgették, hogy milyen okos, az eléggé megszívhatja később.
Aki úgy nőtt fel, hogy a próbálkozás, kitartását értékelték, és érzi ennek a fontossaágát, az kevésbé fogja feladni ha nem sikerül, elsőre (másodikra, harmadikra...), nem hagyja félbe a dolgokat, küzdeni fog és eléri a céljait.
16:45 "ha jól sejtem te abba a csoportba tartozol, aki a barátok és a tanulás között általában az utóbbit választja,"
és pont azt olvastam tőle, hogy nem tölti tanulással az időt, mert ő mennyire intelligens
na, ittvan "ebben az esetben en vagyok az intelligensebb es lustabb es sokszor megkaptam a magamet"
Na, ez az, amit említettem, ebből lesz a szívás. Suliban el lehet lébecolni így. Amíg az ember feneke alá tolnak mindent. A meló, család már nem megy így.
Szóval ezt "karrieristának" nevezni elég fura, bocs :)
Bocs, az OFFért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!