Lányok! Hogyan ápoljátok a szépségeteket? Milyen termékeket hasnáltok?
Arctisztító:Clean and clear ezt mindennap használom.
Arckrém:Loreal
Arcradír:Heti egyszer-kétszer freeman márkájú.
Alapozót,szemspirált és szájkontúrt használok:Max factor,Astor,Essence
Az öltözködésem pedig sportosan elegáns,szeretem a magassarkút a nőcis ruhákat,de ettől függetlenül hordok box cipőt is. Változó,hogy hol veszek ruhát imádom a Mango ruhákat,de ettől függetlenül kínaiban is vásárolok,szeretem a túrkálokat onnan is rengeteg ruhám van ráadásul elég márkásak pár ezer forintért.:D
A ruháimat általában egy szép övvel dobom fel.
Csak fülbevalót és gyűrűt hordok,szeretem a fülbevalót,mert sokat dob az emberen egy csodás darab:) Na kb ennyi.
19/L
Reggel és este arclemosót használok,Clean&Clear zöld,pumpás változat,utána színezett hidratáló krém,ez csak reggel.Mindennap fürdök,most Palmolive tusfürdőt használok,de szeretem a Babát,Dove-ot,Niveát is.Hajamat heti 2x mosom,gyógyszertári samponnal,hosszú,szőke,egy pici barnával,és hullámos,szerencsére nem zsírosodik hamar.Arcbőrömmel is meg vagyok elégedve,normáls,se nem száraz,se nem zsíros,elég csak az arclemosó,meg a krém,meg egy icipici púder,és egész nap tökéletes.
Smink:szemem alul-felül kihúzom fekete szemceruzával,plusz spirál,meg egy kis pírosító.Szeretem a természetességet.Szemhéjpúdert nagyon ritkán használok,csak elrontaná a szememet,zöldes-kékes-szürkés,nem is tudom milyen pontosan:)Szoliba nem járok,mert nem akarok ráncos bőrt,meg egyébként alapból is kicsit barnább a bőröm,télen is,nyáron meg még jobban.
Kozmetikushoz járok havonta 1x arctisztításra,meg gyantáztatni,a lábam,hónaljam,bikinivonalam.Szemöldököm magamnak szedem.
Körmömet magamnak festem,fekete-piros-vagy lila színnel,esetleg franciásan megcsinálom,de nem szeretem a csiri-csáré műkörmöket.
Testápolót csak télen használok,Doveot vagy Babát.
Ruhák terén próbálok egyedi lenni,farmerokat hordok,néha szoknyát vastag harisnyával,színes felsőket,vagy egy egyszerű fehér toppot,mondjuk egy farmer mellénnyel veszek fel,hozzá 1-2 kiegészítő,fülbevaló,gyűrűk,nyaklánc.Nincs sok cipőm,és inkább a lapos talpút szeretem,de van 1-2 magas sarkú is.
Általában eldugott kis üzletekben vásárolok,néha pláza,na meg turkáló,az a legjobb hely:)Olcsó és még egyedi is:)De van olyan ruhám amit magamnak varrtam.Kiegészítőket inkább veszek,pl.bijoue brigitte.
remélem kielégítő volt a válasz:)
17L
Arctisztítás reggel és este: jelenleg L'oreal Pure Zone arclemosó, meg 2in1 arcradír hetente kétszer
Hetente kétszer radírozás előtt gőzölöm is az arcomat kamillás vízzel.
Arcpakolás szintén heti kétszer, legtöbbször olívaolajas-tojásos házi kutyulással.
Arckrém több is van, mert alapvetően zsírosodásra hajlamos bőröm van, máskor viszont dehidratált, és hámlik. L'oreal, és Garnier krémet használok mostanában.
Testápoláshoz: többnyire Dove, Baba. Kétnaponta kb.
Hajamat magamnak festem. Heti 2-3 mosás, jelenleg Garnier samponnal.
Balzsam minden hajmosásnál, jelenleg Dove-ot használok.
Fodrászhoz ritkán járok, így legtöbbször én magam vágok kicsit a hajam végéből.
Manikűr-pedikűr házilag. Leszoktam a színes körömlakkokról, manapság már csak áttetszővel festem a körmeim.
Nem nagyon sminkelem magam, csak a szemem szoktam kihúzni fekete szemceruzával, + szempillaspirál. Számat csak színtelen ajakbalzsammal kenem.
Ruházkodás: igyekszem mindig csinos lenni, követve a saját stílusomat. Ruhát a legváltozatosabb helyekről szerzem be, legtöbbször kisebb ruhaboltokból, Jeans Club-ból, vagy akár turkálóból. Attól függ, hol látok meg nekem tetsző darabot jó áron.
No meg rengeteg vizet iszom, meg zöld teát, és igyekszem minél több zöldséget-gyümölcsöt fogyasztani.
Azt hiszem ennyi. :D
12:14-es vagyok.
Azt lehagytam, hogy nálam csizmamánia van, így legtöbbször azt hordok, és leginkább motoros-stílusúakat.
Nyáron meg szegecses fekete szandált viseltem.
Kiegészítőként imádom a szép öveket, mármint szintén a magam stílusnál belül, legutóbb egy fekete szegecsest vettem, imádom. :D
Illetve szeretem a sálakat, nagy kedvenc a fekete-lila kockás.
Karkötőt, nyakláncot ezer éve nem vettem, a régieket hordom, és leginkább fából készülteket viselek.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!