Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok esetében tényleg rendszeres az, hogy leszólítják őket az utcán?
És hogyan,hol?Észreveszitek,hogy megbámulnak az utcán?
És ha valakit nem szólít le szinte senki,akkor az csúnya,esetleg ellenszenves?
Állítólag én jól nézek ki,mégsem veszem azt észre a férfiakon,hogy tetszenék nekik.
Engem se szólított le még soha életemben senki.
Szerintem nem vagyok túl feltűnő.
énutánam füttyögni szoktak a munkások, meg az ilyen pár évvel fiatalabb fiúkák.
igen, le is szólítanak néha, de minden nap azért nem
buliban/kocsmában meg ilyen 30-40-50-esek hívnak meg italra.
a korosztályomban a jó pasik vagy komolytalanok, vagy évek óta párjuk van.
21/L
Ja, egészen egy hónappal ezelőttig, minden hétvégén haverokkal járva a nagyvárost, szólítgattunk le lányokat, de mára kiábrándultama lányokból, rájöttem nem értékelik és felesleges így pocsékolnom az időmet, inkább dolgozom és építem a jövőmet, ha lesz pénzem legalább tudok majd miből szép lányokat megvásárolni.
De nem haragszom rád, nem a te hibád, a hülye média neveli ezt a nemzedéket, totál elhülyültek, akik arra hajlamosak és könnyen befolyásolhatóak, de vannak, akik nem dőlnek be a sok szennynek és a szabad akaratuk szerint járják az útjukat.
Egy csomó szituációban leszólíthatják az embert, és ez tök jó :)
Utcán talán kevésbé, de pl. sorbanálláskor rendszeresen.
18:41 Így vagyok én is. :D
21/N
Engem gyakran le szoktak szólítani, állítólag azért, mert az ismeretlenek szerint kedvesnek tűnök, ezért gondolom könnyebben oda mernek jönni hozzám.
Ezek alapján nem feltétlenül szépség kell hozzá, mert nem tartom magam egy szépségnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!