Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeintetek szép ez a lány? (link)
2012. máj. 26. 21:16
1/20 anonim válasza:
persze hasonlitasz rá ! én meg a télapó vok :)
3/20 anonim válasza:
ha rá hasonlíasz akkor szép lehetsz
4/20 anonim válasza:
Nekem más az ízlésem, de ez a lány nagyon szép. Azonban a képen látszik, hogy elég komoly munkát végeztek a grafikusok a Photoshoppal.
5/20 anonim válasza:
ha hasonlítasz rá nincs semmi gond :)
6/20 A kérdező kommentje:
tényleg hasonlítok. csak az orrom kicsit más alakú, és eredeti szőke vagyok, nem festett. az arcformánk szinte ugyanolyan, és a szemünk is, csak a színe egy kicsit más. miért baj az, ha kíváncsi vagyok rá? egy haverom találta a képet, és aztmondta hasonlítok, én meg női szemmel nem tudom megállapítani, hogy ez most jót jelent-e.
2012. máj. 26. 21:22
7/20 anonim válasza:
Fúúúj de ronda XDDD.
De most komolyan most mit vártál???
Am ha hasonlíttasz rá ak woww
és kérem az msn címed;)
10/20 anonim válasza:
EZ KOMOLY NEM TUDOD HOGY EZ JÓ-E????SZERINTEM TÖK CSÚNYA VAGY ÉS ITT AKARSZ BÓKOKAT SZEREZNI.........
Nehogy nem tudod női szemmel eldönteni hogy jó e.nevetségfes vagy csak ilyen szeretnél lenni sztem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!