Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeintetek szép ez a lány? (link)
2012. máj. 26. 21:16
11/20 anonim válasza:
Az elsőnek szól,h a télapó nem lehetsz,mert az én vagyok!
12/20 anonim válasza:
küldj be magadról is egy képet
13/20 anonim válasza:
unalmas csaj, ráadásul svéd típus
14/20 anonim válasza:
szerintem szép lány:)
de nem tudom elképzelni,hogy te magadtól nem jöttél volna rá:D
15/20 anonim válasza:
Utolsó pedig elhiheted. Biztos nem vagy lány, ha nem tudod, hogy mennyit bántalmazzák a lányokat nevelés címszó alatt a külsejükkel (is), míg teljesen el nem érik, hogy ne bízzanak meg a saját ítélőképességükben. Én 33-34 éves koromra szereztem vissza drága terápiák árán azt a képességemet, hogy elhiggyem, amit a saját szememmel látok, és megbízhatónak tartsam a saját ítélőképességemet - szemben a környezetemével is.
17/20 anonim válasza:
Persze, hogy jó, de ezt te is tudod valószínűleg
19/20 anonim válasza:
Ezt a kérdést a humor kategóriában kellett volna feltenned.
20/20 A kérdező kommentje:
ebben az évben vagyok 17, és a 15.válaszolónak szeretném megköszönni, hogy megvédett, habár én nem ezért nem tudom eldönteni, hanem mert ezt a képet haverom találta neten, és azt mondta hogy hasonlítok a csajra. én meg őrajta már annyira nem tudok kiigazodni, hogy megkérdeztem, hogy ez most konkrétabban mit jelent, erre meg csak mosolygott, úgy, hogy "te most hülyének nézel?" ezért vagyok kíváncsi, hogy a többség mit mondd.
köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 28. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!