Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szép, népszerü lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szép, népszerü lányok, akik nem félik kiélni magukat, ugyan irjátok le, hogy nektek ugyan mi okoz az életben keserűséget?

Figyelt kérdés

Ha közöd nincs a kérdésben nevezett kategoriához, akkor kocc lécci.

Tényleg kiváncsi lennék, hogy nektek mi a first world problem. Ha sex van, meg minden van, szeretet, körülrajongás, akkor miért nem végeztek el egy doktori iskolát valalmiböl? Nehéz, de gondold el, aki nem szexelhet annyit mint ti, azoknak mennyivel nehezebb...ehelyett ti elmentek modellkedni.Most erre mit mondjak.

2012. jún. 3. 21:08
1 2 3
 11/22 Yorxun Yorxun ***** válasza:
Nem értem mit értesz az alatt, hogy "várnom kellett barátnőre".
2012. jún. 3. 23:03
 12/22 A kérdező kommentje:
az, hogy élem az életem, és betoppan egy nő, egy lehetőség, akinek kellek. Szexuálisan is.
2012. jún. 3. 23:09
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha a szex életben tart, miért nem jársz szexpartnerekhez? igaz hogy pénzbe kerül, de akár olyan csajokkal is együtt lehetsz akikkel álmodban sem voltál még soha, a legjobb és legszebb lányok akik az utcán szóba se állnak senkivel és rengeteg hirdet közülük és akkor dugod meg amikor akarod. Még össze is jöhet valami innen, én már nem egy ilyen csajt hívtam így randizni és szedtem is föl!(hozzáteszem igen, valószínűleg imponált nekik a pénz)

23/f

2012. jún. 3. 23:16
 14/22 A kérdező kommentje:
de nem veszed észre, hogy minden pénzért történő sexuális szolgáltatás, ami intézményesen megy, az prostitucio? :D
2012. jún. 3. 23:18
 15/22 anonim ***** válasza:
Ez ki a f@aszt érdekli? :D felőlem hívhatjuk akár impulzusnyomatéknak is, a lényeg a csajnál van.
2012. jún. 3. 23:23
 16/22 anonim ***** válasza:

azért nem végzek el doktorit mert tudom hogy nem az eszem az erősségem :D

ez is okoz keserűséget, mert így az egyetlen esélyem a jobb életre, nem a minimálbéren tengődésre később, hogy fogjak egy jól kereső pasit.

én heti egyszer szexelek kb. de nehogy azt hidd hogy a legjobb pasikkal. ők foglaltak, én meg nem vívok értük hajtépős cicaharcot(estek nekem jópárszor őrült excsajok és ebből elég volt)

így a tök átlagos, szingli pasikkal vállalom be

viszont ők többnyire vagy nálam is butábbak/nem tudnak viselkedni/nem lehet velük beszélgetni/még egy fagyira sincs pénzük meghívni stb. így alkalmatlanok hosszútávra

2012. jún. 4. 16:51
 17/22 A kérdező kommentje:

azért vicces, hogy mégis velük kefélsz :D

na ezt magyarázd meg énnekem, hogy azok a fickók miért érdemlik meg a jó nőket? MIÉRT?

2012. jún. 4. 17:33
 18/22 anonim ***** válasza:
Mi okoz keserűséget? Mondjuk az,hogy apám megverte anyámat mikor 6 éves voltam, emiatt kb.lelkisérült vagyok, az,hogy az egyik legszeretettebb családtagom rákos, az,hogy azért mert szép vagyok egy pasinak se kellek kapcsolatra, mindenki csak megkúrni akar és tudod milyen kib*szott szar érzés mikor rád írnak meg odamennek hozzád,hogy megfektethetnek-e?! Hát ilyenkor süllyed az önbecsülésem nullára. Az,hogy nekünk is folyton küzdenünk kell másokkal,mert mindig van valaki, aki még nálunk is jobb. Az,hogyha felszedsz 2 kgot, rögtön az összes ismerős,hogy "híztál?:OO"! Hát kössz b*szki! Szóval nekünk se mindig van olyan,aki szeretne, nekünk is ugyanúgy küzdenünk kell egy normális kapcsolatért. És utálom mikor ilyen tévhitben szenved valaki,hogy nekünk csodálatos életünk van. És ismerek olyat, aki azért ment modellkedni, mert azzal pénzt tudott keresni, mert a családnak volt pénz az orvosira, szóval erről ennyit:)
2012. jún. 5. 18:28
 19/22 A kérdező kommentje:
na igen, de gondold el, aki nem szép, annak ugy kell ilyen kaliberü nehézségeken végigmennie, hogy közben nincs is lehetösége szexelni.
2012. jún. 5. 18:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Ugyanmár, a szex számomra semmit nem jelenet.. Lehet,hogy azért,mert,ha kell bármikor folyamodhatok hozzá,de nincs akkora jelentősége,mint amekkorát pár szexmániás ember felértékeli és egyébként is, nekik is ugyanúgy van rá esélyük. Ismerek pár olyan lányt,hogy tényleg jól kicseszett velük az élet és mégis meghúzták már mindet, legalább egyszer..
2012. jún. 5. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!