Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szép, népszerü lányok, akik nem félik kiélni magukat, ugyan irjátok le, hogy nektek ugyan mi okoz az életben keserűséget?
Ha közöd nincs a kérdésben nevezett kategoriához, akkor kocc lécci.
Tényleg kiváncsi lennék, hogy nektek mi a first world problem. Ha sex van, meg minden van, szeretet, körülrajongás, akkor miért nem végeztek el egy doktori iskolát valalmiböl? Nehéz, de gondold el, aki nem szexelhet annyit mint ti, azoknak mennyivel nehezebb...ehelyett ti elmentek modellkedni.Most erre mit mondjak.
Ha a szex életben tart, miért nem jársz szexpartnerekhez? igaz hogy pénzbe kerül, de akár olyan csajokkal is együtt lehetsz akikkel álmodban sem voltál még soha, a legjobb és legszebb lányok akik az utcán szóba se állnak senkivel és rengeteg hirdet közülük és akkor dugod meg amikor akarod. Még össze is jöhet valami innen, én már nem egy ilyen csajt hívtam így randizni és szedtem is föl!(hozzáteszem igen, valószínűleg imponált nekik a pénz)
23/f
azért nem végzek el doktorit mert tudom hogy nem az eszem az erősségem :D
ez is okoz keserűséget, mert így az egyetlen esélyem a jobb életre, nem a minimálbéren tengődésre később, hogy fogjak egy jól kereső pasit.
én heti egyszer szexelek kb. de nehogy azt hidd hogy a legjobb pasikkal. ők foglaltak, én meg nem vívok értük hajtépős cicaharcot(estek nekem jópárszor őrült excsajok és ebből elég volt)
így a tök átlagos, szingli pasikkal vállalom be
viszont ők többnyire vagy nálam is butábbak/nem tudnak viselkedni/nem lehet velük beszélgetni/még egy fagyira sincs pénzük meghívni stb. így alkalmatlanok hosszútávra
azért vicces, hogy mégis velük kefélsz :D
na ezt magyarázd meg énnekem, hogy azok a fickók miért érdemlik meg a jó nőket? MIÉRT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!