Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan büszkék a tettükre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan büszkék a tettükre azok az emberek, akik a közbelépésükkel (tehát a 3. személy), szétszednek egy kapcsolatot/házasságot?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Mert kicsi az önbizalmuk, szánalmasak.
2009. jún. 14. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
mert azt hiszik ezzel bebizonyították h jobbak a másik nőnél/férfinál. csak az érem másik oldalát nem nézik. bár akinek egyáltalán nincs lelkiismerete és általában lesz.rja a róla alkotott közvéleményt, annak gondolom úgyis mindegy.
2009. jún. 14. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
Én most nyitottam egy témát lejjebb azzal a címmel, hogy "Hogyan érjem el, hogy megnyíljon nekem.". Én is szétszedtem egy házasságot, de olvassátok el, és rájöttök talán, hogy néha szükség van arra, hogy jöjjön egy harmadik. Az én kedvesemmel nem tudom mi lett volna ha nem szedem szét őket. (Egyébként meg szívesen veszem a válaszokat. :-) )
2009. jún. 14. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
2009. jún. 14. 20:52
 5/7 A kérdező kommentje:

20:52 amit belinkeltél,az adott ihletet a kérdésre :)

mertem remélni, hogy az illető itt is felszólal, vagy valaki, aki hasonló cipőben jár és végre én is MEGÉRTEM, hogy mire fel olyan büszkék az olyan emberek :)

2009. jún. 14. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
NEM! Ilyen nincs. Jajj te kedves kis szegény lélek. "néha szükség van arra, hogy jöjjön egy harmadik" mégis kinek van rá szüksége? Szétszedni egy kapcsolatot szégyelljétek magatokat mindegyik! Próbáljátok ki, milyen az, ha a szüleitek házassága ezért megy tönkre, és elveszted valamelyik szülődet, és utána legyen nagy a szátok! Hát erre aztán büszkék lehettek. Az a szerencséje minden ilyen k...nak, hogy nem futnak össze velem!
2009. jún. 15. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Boldogok a lelki szegények...
2009. júl. 16. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!