Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra, hogy egy ismert személy a pasim legyen? Megmondom majd, ki lenne az.
He-he:)
Sokszor elgondolkodtam, hogy vajon milyen lenne saját magammal együtt élni....Csak 2 személyként. Mennyire szeretném magam, mennyire lenne jó, úgy hogy nem lennénk tudatában persze, hogy egyek vagyunk. Érdekes lehetne pl az is, hogy átérezni a fájdalmat, amit kaptam, adtam másoknak, ugyan így a szeretetet. Látni, hogy más ember mit gondolt rólam, hogyan élt meg engem és én őket.
Neeem, komoly azt sem tudom, mit énekelnek, csak hallottam a nevükről... másról van szó :)
Első válaszoló, nem értem egészen, akkor ezek szerint ugy gondolod nem jó dolog velünk nagyon hasonló emberrel kapcsolatban lenni?
De jó dolgok lehet, csak elgondolkodtattál, és gondoltam megosztom veled.:)
Teljesen egyformák egyébként sem lehettek. Szorítok neked...
Azt nem mondom, hogy ugorj fel a színpadra:DDD
De keresni kell a társaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!