Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra, hogy egy ismert személy a pasim legyen? Megmondom majd, ki lenne az.
Figyelt kérdés
Az interjúkból ítélve nagyon hasonlítunk. Művész, és én is az vagyok, lennének közös témák, a szövegéből ítélve a mellett, hogy vicces, nagyon okos is, sőt bölcs! Még arcra is hasonlítunk, hihetetlen! Szemem ritka, érdekes zöldes szinű, akárcsak az övé. A pici orr is egyezik. Durva, az észjárása is nagyon hasonló, a világnézete is. A humora is. Mintha tesók lennénk :). Ilyen pasira vágyom, de Ő kissé elérhetetlen számomra, túl messze van... Tudom most azt hiszitek, zakkant vagyok, de nem! Csak számomra is érdekes volt olyan rokonlélekre bukkanni, akivel nem csak belül hasonlítunk nagyon, de kívül is. Sztem tökéletes (emberileg mondva) kapcsolat alakulhatna ki két ilyen ember közt. Ám ki tudja, vannak még csodák :). Max elmegyek egy koncertjére ha turnéra indul, hehe :)2011. júl. 13. 00:20
11/37 A kérdező kommentje:
Te most komolyan nem nézel hülyének? Akkor sem, ha elárulom, hogy 23 éves vagyok?
2011. júl. 13. 00:32
13/37 anonim válasza:
Egyébként nem biztos, hogy jó, ha annyira hasonlóak vagytok :) Ha különbözőek, az izgalmasabb lehet sokszor...
14/37 A kérdező kommentje:
Pont erre gondoltam án is, hogy nem biztos, hogy jó ha nagyon egyformák vagyunk.
2011. júl. 13. 00:34
15/37 anonim válasza:
Ha MM,akkor kést ragadok és hasba szúrom magam!
16/37 A kérdező kommentje:
Bár nem vagyunk mindenben, nem is lehetünk, de az azonos világnézet az szerintem sokat segít. Nem az apróságokra gondoltam, mint pl lehet minden nap legszívesebben kinyírnád a pasidet, mert a WC ülőkét felhajtva hagyja, te pedig utálod ugy. Közbena mellett, hogy kinyírnád, azért igazából imádod minden bogara meg hülye dolga ellenére, amiben nem egyeztek.
2011. júl. 13. 00:37
17/37 anonim válasza:
Én egyáltalán nem nézlek hülyének, de már nagyon kíváncsi vagyok :)
19/37 A kérdező kommentje:
Ki az a MM? Elárulom, hogy nem magyar.
2011. júl. 13. 00:38
20/37 A kérdező kommentje:
Marilyn Mansonra gondoltál? Neeem ő az.
2011. júl. 13. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!