Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra, hogy egy ismert személy a pasim legyen? Megmondom majd, ki lenne az.
:(
ismerős az érzés..
még ha magyar lenne az illető, talán nagyobb esélyed lenne, sajálom.
2 dolog jutott az eszembe:
1. Lattam egyszer a tv-ben Mate Gabor szinesszel egy interjut. Tok jo dolgokat mondott, erzekeny muveszember benyomasat keltette, szimpatikus volt, korabban is birtam a szinkronmunkai miatt... Kesobb tudtam meg, hogy amugy utotte es lelki terrorban tartotta a feleseget.
Ne hidd el feltetel nelkul, amiket a tv-ben, interjukban latsz, tartsd fenn magadnak a ketelkedes jogat, mert lehet, hogy tok erdekes a szemelyisege es jo gondolatai vannak, de a maganeletben egy goreny es az az arca, amit az interjukban mutat, nem feltetlenul egyezik meg teljesen a maganeletben mutattott arcaval... Ez lenne az elso ellenervem a hiressegek iranti rajongassal szemben!
2. Amikor sok lany elmegy valami filmpremierre, vagy koncertre es sikitva, sirva-nyaladzva, felig ajultan (tehat gyakorlatilag a legrosszabb formajat mutatva...:D) orjong a sztarert, mindig arra gondolok, hogy az a sztar mit lathat az egeszbol: egybemosodo arcokat, egy hatalmas lany-masszat, ami oriasi tomegge folyik ossze, aminek te is csak egy pici resze vagy. Nem tudom, mit kene tenni ahhoz, hogy teged kulon eszrevegyen, mert kitunsz valamiert a tomegbol... Gondolj bele, hogy o mit gondolna, ha felmennel a szinpadra, vagy koncert utan lerohannad: lehet, hogy ott helyben halalosan beledszeretne, ez sincs kizarva, de nekem valahogy megis az a gyanum, hogy azt gondolna, "Na, mar megint egy orult rajongo, aki ugy nyomul, mint egy pincsikutya!".
Nem akarlak megbantani, vagy lelombozni, meg kevesbe akarom osszetorni az almaidat, mert persze megvan ra az esely, hogy te legyel elete parja, de nem art vegiggondolni ezeket az opciokat sem, es neha jo, ha az ember megprobal kicsit realisabban gondolkozni!
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!