Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazán jó házasságot, és jó kapcsolatot szeretnék. Hogyan találjam meg az igazi társam?
Én nő vagyok, és hasonlók az elvárásaim mint neked. De ahogy körbenézek, senki olyan potenciális ember akihez szívesen hozzámennék.
Remélem, hamarosan megtalálom a párom.
23N
egy ronda kövér nőt keress, az komolyan fogja venni a szerelmet
online társkeresők tele vannak velük
"így este egy szép nőt látnék az ágyban aludni"
"jó lenne látni egy kislányt aki az én gyermekem lennne,és alíg várná hogy hazajöjjek."
"nő a nők között"
Akkor ne csak a külsőség számítson.
Milyen belső értékek számítanak neked?
1. Ha szép nőt veszel el, akkor állandóan ott fognak lebzselni körülötte úton-útfélén a pasasok, és szexuális ajánlatokkal ostromolják.
Vagyis esélyes, hogy előbb-utóbb megcsal.
2. Ha viszont elveszel egy randa kövér nőt, az meg állandóan önmagának akarja bebizonyítani, hogy milyen sok pasasnak ő is bejön.
Vagyis esélyes, hogy előbb-utóbb ő is megcsal.
3. Vagyis legjobb, ha b u z i maradsz...
:)
Ez már elég első lépésnek :) Tudod mit akarsz.
Légy nyitott a szerelemre. Nyisd ki a szemed! Vedd észre a lehetőséget! Légy rugalmas gondolkodású! Nincs tökéletes csak tökéletesen passzoló. Neked is van hibád neki is lesz.
Küzdj az álmodért! Tegyél érte! Nem talál meg csak ha elé mész és integetsz : itt vagyok szerelem.
A szép nő azért szép mert szereted. Feküdhet melleted bármilyen barbi vagy model. De ha nincs rendben lelkileg, agyilag = üresfelyű, érzéketlen, uncsi, buta. Akkor fujhatod.
Járj a földön! Sok sikert!
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!