Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi (de európai) emberrel is ki lehet alakítani igazi szerelmi kapcsolatot?
Kulfoldon elek s nem igazan ezt tapasztaltam. Maskepp szocializalodik egy angol egy spanyol, egy litvan. A szex amugy gyogyir mindnenre... rovid tavon. Sok ismerosom ment szet pont az altalad leirtak miatt.
Ott mukodik a kapcsolat ahol a lany magyar a srac kulfoldi. Mert a nok sokkal jobban elvezik a magyarorszagihoz kepest kvazi luxus eletet. Valamint jobban feltudnak nezni rajuk mert megis csak ok vannak egy idegen orszagba ahol a pasi mar mindent ismer.
Szerintem ez embertől függ, nagyon sok olyan példát látok, ahol működik.
Az, hogy két ember temperamentuma különbözik, az nem feltétlenül nemzetiség függő, nálunk a párom szótlanabb, magánakvalóbb, én pedig fecsegős, temperamentumosabb vagyok és mégis jól kijövünk.
A nyelvi különbségek szerintem csak nagyon a kapcsolat vagy a nyelvtanulás elején jelenthetnek csak gondot, ugyanis az, hogy miről beszélgettek, fejben dől el, és ha gyakorlottan beszéled a nyelvet és már túl vagy azon, hogy egy-egy szavakon fennakadj, akkor igazából bármilyen témáról ugyanolyan mélyen el tudsz beszélgetni, mint az anyanyelveden. Bár az tény, hogy a magyar nyelv rendkívül gazdag, árnyalt, tele van szójátékokkal és nagyon erős ritmusa van, ami mondjuk más nyelvre nem feltétlenül igaz, ott a szavak ritmusával nem tudsz érzelmi töltést adni a mondandódnak (olaszban pont igen egyébként), de ezek annyira apróságok, amik egy kapcsolatot nem befolyásolnak, legfeljebb mondjuk külföldön élőként úgy általánosan hiányzik.
A kultúrális különbségek is olyanok, hogyha valaki megrögzötten ragaszkodik a saját szokásaihoz, akkor gond lehet, viszont ha nyitottan állsz a másikhoz, akkor érdekesnek is találhatjátok ezeket a különbségeket, és egy vegyes házasságban minkét kultúrából merítve alakítják ki a szokásokat, nevelik a gyerekeket, akik ezáltal akár még gazdagabbak is lehetnek, hiszen eleve többféle járható utat ismernek egy-egy probléma megoldására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!