Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazán jó házasságot, és jó kapcsolatot szeretnék. Hogyan találjam meg az igazi társam?
Figyelt kérdés
35 éves férfi vagyok.Gyakran az eszembejut,hogy milyen jó lenne ha most így este egy szép nőt látnék az ágyban aludni.Az is eszembejut,hogy milyen jó lenne látni egy kislányt aki az én gyermekem lennne,és alíg várná hogy hazajöjjek...Ezt szeretném ! De még nem találtam olyan nőt, akiben feltétel nélkül megtudnék bízni.Pedig nagyon szeretnék egy olyan nőt aki valóban komolyan veszi a szerelmet,és nő a nők között ! Olyat aki a földön jár,és egyenrangú félként tekint ahogyan én is őt.Most 2014.03.29.e van.Este 23:30.Ez a kérdés járt a fejemben.Hogyan találjam meg az igazi társamat ?2014. márc. 29. 23:31
11/13 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a helyesírási hibákért.Az a lány amelyik nem köszön amikor elteker bicajjal a házunk előtt néz be az udvara hogy lát-e.Ha nem lát akkor az másik utcára érve is benéz.(sarok ház) Ha kint lát,akkor elkapja a fejét.Most erre mit mondjak ?! Ő az,aki 2éve nem köszön...
2014. márc. 30. 08:06
12/13 A kérdező kommentje:
Nézem a forma 1-t,és most állt össze a kép ! Ez az egész amit leírtam ez gyötört belül.Az volt a bajom,hogy ezt magamban tartogattam.Megkönnyebbültem azzal hogy leírhattam.Ezt a terhet cipeltem,ez volt az akadály !
2014. márc. 30. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!