Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nők ennyire pénzéhesek?
Elég nehéz elképzelnek, hogy egy férfi mindent megtesz azért, hogy egy gazdag nőé legyen, sutba vágja az erkölcseit, és az érzéseit, és csak a pénzéért szeretne a gazdag nővel lenni. Biztos volt már ilyen a történelembe, de ez sokkal gyakrabban történik meg fordítva. Miért? A férfiak túl büszkék? A nők pénzéhesebbek? A gazdag nők rá se néznek a szegény férfiakra, ám egy gazdag férfi ránéz egy szegény nőre, mert min. 1 dugásra jó? Ellenben a nőket nem lehet csak a külsővel elcsábítani? Szerintetek hogyan van ez?
(Én is férfi vagyok.)
Mert a történelemben úgy volt, hogy a férfi az eltartó, a nő az eltartott. Elég sok mai nőben is még ez a variáció él. Holott egyenjogúság, férfi nő ugyanannyit ér. Csak sokan képtelenek ezt felfogni, elfogadni.
A nő kihasználja, hogy a (pénzes) pasasnak szex kell. Neki meg pénz. Összefekszenek, meg van oldva.
mert nincs elég agyuk ahhoz, hogy pénzes melót végezzenek, a legnagyobb kazah tudós is bebizonyította, hogy agyuk nem nagyobb egy mókusénál:D
na viccet félre térve: ez így is van, azzal a kivétellel amikor fordítva áll fenn a helyzet ami ritkább
Héé! Ez nem igaz. Engem 3 pasi is dobott,miután megtudták,hogy nem gazdag családból származom... Persze jöttek azzal,hogy ez a kapcsolat mért nem menne,de kicsit se volt feltünő,h miután a családi hátteremről kérdezgettek,másnap csak egy b.zi sms-t tudtak küldeni... Szóval a pasik is ugyan olyan szemetek tudnak lenni!
24/L vagy inkább "N". (:
a nőnek pénz kell, a pasinak pedig jó mell.
gyakorlatilag ez az állás. ha a pasi elvárhatja hogy a nő tökéletes legyen mindig mindenhol, akkor a n ő mért ne várhatná el a pénzt?
és mint te is írtad: egy dugásra jó... ez a pasik elve, nem számít hogy kiazmiaz, mennyire buta és mennyire felszínes, lyuk van rajta akkor jöhet.
az általánosítást meg kikérem magamnak :) vannak nem pénzéhes nők.
18:00
Én is így vagyok ,nem a pénz hanem a siker ,az tényleg olyan "szexi" =)
engem az sem érdekelne, ha "álmaim pasija" csóró lenne. ha minden más passzolna... na hagyjuk... már reggel van, kávét is ittam.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!