Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugat-Európában is ennyire pénzéhesek a csajok mint itthon?
Figyelt kérdés
azt hallottam hogy az életszínvonal miatt ott talán jobb a helyzet2010. szept. 20. 05:25
1/9 anonim válasza:
Sokkal jobb. De azt azért nem árt tudni, hogy pénzéhes kurv@k mindenhol mindig is voltak és lesznek is. Nyilván ahol nagyobb a "nyomor", mint nálunk is, ott sokkal több.
3/9 anonim válasza:
Hol rondábbak? Szállj le a felhők közül. Még keletre is szebbek a nők. (Pláne az oroszok.)
4/9 anonim válasza:
Pénzéhes ribancok mindenhol vannak, lesznek is, de nem kell velük foglalkozni. Az ilyen csajoktól csak az a hapsi nagyobb szégyen, aki megfizeti őket.
21/F
5/9 anonim válasza:
Nyugaton több a lecsó, minimálbér minden, ezért arra kevesebb. De mindenhol vannak éhes kurv@k és lesznek is sajnos.
6/9 anonim válasza:
off, az angol-holland-francia-skandináv országbeli nők tényleg csúnyák. egyedül a spanyoloknak szavaznék némi elönyt:D
7/9 anonim válasza:
Keleten? :O Romániában egyetlen szép nőt nem láttam 3nap alatt...
8/9 anonim válasza:
Igen, ott még jobban, szerintem bár én nem vagyok pénzéhes...
9/9 anonim válasza:
Még Szlovákiában, vagy Romániában, vagy Erdélyben SEM annyira pénzéhesek, mint magyarlandon. Ez az ország egy sziget, ahol minden sz*r, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!