Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örülnétek, neki, ha lenne egy adatbázis erre?
Köszi, megnézem.
#41 neked mi bajod? Ez ugyan az a nóta, hogy mi közöd hozzá. Tegyük fel eljegyezted/eljegyzett a párod, most pedig a megcsalás jeleit mutatja. Nem járnál utána, mégis mi ez? Nem tartozik rád? Csak a párod van benne a kapcsolatotokban te nem?
Nem beszélt senki semmi kötelezőről, arról ti páran. Csak még lett kérdezve, hogy hasznosnak találnátok-e egy ilyet.
A meteorológia egy érdekes tudomány. Az a legenda járja, hogy ha a legjobb eszközökkel, pontosan mérve, műholdakkal mindennel megtámogatva készítenek előrejelzést, akkor kb 66 százalékos biztonsággal találják el, hogy milyen idő lesz holnap. Ha mindennap azt mondják, hogy holnap olyan idő lesz, mint ma, akkor ennél egy kicsit jobb arányt lehet produkálni.
Nos, te az utóbbi módszerrel állapítanád meg adott esetben, hogy a párod hűséges-e. Lehet, hogy az arány egy picivel jobb, de a meteorológusok sem véletlenül nem ezt használják.
" hogy bizonyos kérdésekben falaznak neki érthető módon, hiszen az ő holdudvara, nem az enyém. "
Igen, az exek viszont teljesen objektívek. Muhaha!
Baromság, hülyeség, káros. Kivételesen mindneki egyetért.
AMúgy ilyen oldalt nem is lehene üzemeltetni.
Én nem csak hogy nem tartom hasznosnak, és egyetértek azokkal, akik a fenntartásaikat sorolták ezzel kapcsolatban, de egyszerűen nem is lennék kíváncsi rá.
A saját páromat nem mások, és különösen nem az exei véleménye alapján akarom megítélni, nem azt szeretném olvasgatni róla, hanem saját magam szeretném megismerni.
Emellett mondjuk azt nem tagadom, hogy hálás vagyok, hogy kamaszkorom óta párkapcsolatban élek, és nem kell ebben a "felnőtt" világban párt keresnem, de például, ha a párom most gyanúsan viselkedne, akkor sem arra lennék kíváncsi, hogy az exei közül tényszerűen megcsalta-e valamelyiket (egyébként igen, és ezt a kezdetektől tudtam, a kapcsolatunkat meg nem befolyásolta), hanem, hogy a saját kapcsolatunkkal mi a helyzet, mi okozza ezt az instabilitásérzetet, mit tudnánk tenni ellene, min kellene dolgoznunk.
A kapcsolat egyik legértékesebb részének tartom azt a folyamatot, hogy megismerjük egymást, lassan egy kicsit változunk, a másik mellett is formálódik a személyiségünk. Nem cserélném ezt le arra, hogy egy katalógus mondja meg nekem, hogy milyen ember a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!