Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti örülnétek, neki, ha lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti örülnétek, neki, ha lenne egy adatbázis erre?

Figyelt kérdés
Szerepelne az adott ember arcképe, neve, az értékelés adó milyen kapcsolatban állt az értékelttel és értékelése különböző szempontok szerint 1-5-ig. Pl hűség, előzékenység, temperamentum, kedvesség stb és lehetne egy összegzés 150 karakterben mondjuk. Ti milyen szempontokat tartanátok fontosnak egy ilyen oldalon? Hasznosnak tartanátok egy ilyen oldalt?
2019. aug. 21. 06:18
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ha kedves, aranyos stb és minden oké a kapcsolatunkban, akkor nem érdekelne. Ha gyanúsan viselkedik vagy úgy, mint amikor gond van, de megbeszélni nem hajlandó, akkor nézném meg, hogy vajon miért lehet, esetleg van-e hasonlóság. Aztán szembesíteném és rákérdeznék, hogy ugyan erről van-e szó a mi esetünkben is és megoldjuk-e, avagy nem.
2019. aug. 21. 11:21
 32/46 anonim ***** válasza:
68%
Rokonait, barátait, kollégáit, ismerőseit azért nem tudnád megkérdezni, mert... ?
2019. aug. 21. 11:22
 33/46 A kérdező kommentje:
#32. Éppenséggel megtudom, de a legutóbbi tapasztalatom ennek kapcsán az, hogy olyan hiszti volt ebből, hogy olyat még nem láttam annak előtte. Ugye az az alaptézis, hogy nekem semmi közöm nincs a páromhoz és ezt kicsit gáznak szoktam érezni kapcsolatban is, meg itt leírva látni is.
2019. aug. 21. 11:28
 34/46 A kérdező kommentje:
+ arról nem is beszélve, hogy bizonyos kérdésekben falaznak neki érthető módon, hiszen az ő holdudvara, nem az enyém. Mindegy, már elmúlt, csak példának hoztam, most nincs ilyen.
2019. aug. 21. 11:35
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Az nem játszik, hogy amikor gyanúsan viselkedik, akkor egyből őt kérdezed meg? Az is sokat elárul, ha nem akarja veled megbeszélni.
2019. aug. 21. 11:37
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

@31: de pont ez s baj!!

Ha gyanúsan viselkedik, akkor adatbázis nélkül is vigyázok vele! Átverni pont a báránybőrbe bújt farkas szokott, akiről nehéz kiszúrni, hogy megcsal, csak szexre hajt, lehúz, tönkre tesz.

És te pont náluk nem vennéd figyelembe továbbra sem a pontozást, hiszen az őzike szemű csaj esetében figyelmen kívül hagyod a közösség visszajelzéseit 😀

Te magad cáfolod a saját ötleted.

2019. aug. 21. 11:42
 37/46 A kérdező kommentje:

"Az nem játszik, hogy amikor gyanúsan viselkedik, akkor egyből őt kérdezed meg? Az is sokat elárul, ha nem akarja veled megbeszélni." azzal kezdem rendszerint, írtam is.

Utolsó. Mondtam, nem válogatnék erről, tisztalappal indul. Ha sunyiskodik valaki lenne mihez nyúlni, hogy rövidre lehessen zárni támpont alapján.

2019. aug. 21. 12:00
 38/46 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy nem ebből fogsz meggazdagodni. A Black Mirror epizódot meg nézd meg.
2019. aug. 21. 12:02
 39/46 anonim ***** válasza:
Eddig is megoldották az emberek, semmi értelme egy ilyen oldalnak.
2019. aug. 21. 12:03
 40/46 anonim ***** válasza:
50%
Ha meg lehetne normálisan oldani, nekem tetszene. Csak a szexet vegyük bele, és szuper. Szerintem jó lenne, nem telne az idő azzal, hogy mindenki a legjobbat akarja mutatni, aztán kiderül, hogy mégsem az.
2019. aug. 21. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!