Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen engesztelő ajándéknak örülnétek a párotoktól, ha megbántott titeket?
se szexuális tartalmú, se édesség, se ilyen vacsizós, tárgyi ajándékra gondoltam, ami gyorsan beszerezhető és nem túl drága
L
Lehet én vagyok nagyon analóg.. de én egy nagy ölelésre vágynék, és látni azt a másikon, hogy ha megbántott, akkor elismeri, és arra utaló viselkedést mutat, hogy nem gondolta komolyan bármi is az, de egy ölelés, mindenképp kéne hozzá :))
-Egy összetört szívű pasi :/ (24)
Az amit az első írt.
A bocsi ajándèk olyan mint ha meg akarna venni a másik.
Kérhetsz őszintén bocsánatot. Tök ingyen van és nem bonyolult elkészíteni.
32/f
Ne adj neki semmit. Komolyan.
Csak tartsd magad ahoz hogy leglözelebb nem bántod meg.
A 2# válaszoló vagyok.
Nem csak a bocsi ajándèk hervasztó, hanem az is amikor valaki túl kompenzálja a kedvessèggel a vitát, hogy el legywn felejtve. Aztán meg következő alkalommal megint ugyan az miatt lesz veszelesès. Arra figyelj, hpgy lássa, nem felejtetted el
Szerintem a te szeretetnyelved az ajándékozás.
Nem kell neki nagy dolgot venni, tényleg bármilyen kis apróság megteszi. Semmit se írtál a parodrol, úgyhogy így nehéz.
Viszont szerintem inkább csak úgy add oda neki, ne engesztelő ajándékként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!