Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örülnétek, neki, ha lenne egy adatbázis erre?
#19:
Azt kell megértened, hogy az emberek saját magukról sem tudják 100% biztosan azt állítani, hogy hűségesek maradnak. Láttam én is ilyet, hogy aki x éve a legjobban köpködte azt, aki megcsalta a párját, pont az hagyta ott a családját, mert "szerelmes lett, nem ő tehet róla".
Az ilyen katalógusból válogatás mire lenne jó? Tényleg csak a best of 5% előtt állna a sor.
Őszintén szólva egyik párommal se jöttem volna össze, ha előre felsorolja valaki az összes jó és rossz tulajdonságát. De így, megtapasztalva, kiderült, hogy egy részét tudom tolerálni, és egy részén változtat a kedvemért. (Pl. leszokott a dohányzásról, vagy megszerette a szobacicámat.)
Azt se felejtsük el, hogy egy férfi/nő nem ugyanaz minden pár mellett. Kölcsönösen hatással vannak egymásra. Pl. egyik exemről utólag tudtam meg, hogy az előző barátnőjét párszor felpofozta. Velem ezt nem merte. Van, aki mellett én voltam féltékeny hisztérika. Más mellett meg a nyugalom szobra vagyok, és eszembe se jutott féltékenykedni.
Az is megér egy misét, hogy mi az oka, ha valaki mindig rossz kapcsolatokban van. Mondjuk véletlenül mindig foglalt emberbe szeret bele, vagy olyanba, aki kihasználja, vagy agresszív. Ők biztos azt írnák, hogy megbízható, kedves, hűséges stb. párt keresnek. Holott pont az ellenkezőjét keresik tudat alatt.
Előttem már leírták, hogy miért felesleges és ostobaság.
Hasztalan lenne és káros.
#23:
Akinek van esze, az ismerkedés ELEJÉN csekkolja le a másikat. Nem akkor, ha Gizike vagy Dezsőke gyanús, hogy x hónapig hazudott.
Megismeritek egymást.
Egy ilyen oldalt is annyira egyszerű kijátszani, és nehogy már ilyen formában is digitalizálják az embereket.
Jó embernek tartom magam, de biztos nem engedném, hogy egy ilyen oldalra felkerüljek, és ennek egy roppant egyszerű indoklása van. Aki akar, az megismer, aki meg nem, az minek olvasgat rólam?
Egyébként kérdező: mit tennél, ha találkoznál egy bájos, tündéri, intelligens lánnyal, első látásra vonzódnál hozzá, majd 2 nap múlva mikor végre gépközelbe kerülsz, akkor kiderül, hogy 1.5*-os értékelése van.
Vagy elmész egy házibuliba, ahol 1 kedves srác van, meg 1 nem túl szimpatikus, de az értékelés szerint a nem túl szímpatikus az 5*-os, s másik csak 2. Akkor a kevésbé szimpatikust választod, vagy egyiket sem, mert az egyik nem jön be, a másik meg rossz értékeléssel bir?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!