Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örülnétek, neki, ha lenne egy adatbázis erre?
Akkor legalább azt linkeld, hogy melyik rész az, nem szeretnék ezért egy komplett sorozatot átnálazni. :)
Szerintem nem lenne annyira haszontalan, mankóul szolgálhatna az emberek megbízhatóságát illetően.
Marha hasznos lenne. Mint a TripAdvisoron, mikor a szomszed kocsma azért fizet, hogy sok száz értékelésben lehúzzák a konkurenciát, az meg szert, hogy önmagát dicsérjék.
Bizonyára teljesen objektív lenne egy ilyen oldal, soha nem fordulna elő, hogy cyber bullying-bòl valakit úgy elkaparnának, hogy az életben többé egy randija nem lenne.
Nem lenne hasznos, sőt káros lenne.
Eleve indulj ki abból, hogy egy szimpla bocs, de van párom visszautasítás után hogy viselkednek egyesek. Vagy szakítás után milyen bosszú hadjáratba kezdenek. Kicsit sem lenne reális az értékelés.
Másrészt: ha én együtt élek x éve valakivel, akkor töltsék ki egy ajánlást, hogy kedves, hűséges, romantikus, jó apa, csajok gyertek, vigyétek, mindenki ilyet akar. Viccelsz?!
Harmadrészt ha nekem fontos a szex, akkor mi van? Szeretnél TE úgy szerepelni, hogy mindenki elolvashatja, hogy milyen vagy az ágyban, mit szeretsz, mit nem, és mi mekkora? Ez csak és kizárólag arra a két emberre tartozik, senki másra.
Amiért leginkább haszontalan az az, hogy évezredek óta tudnak ismerkedni az emberek nélküle. Értem én, hogy van az az 1-2%, akinek nem megy, de a többi 99%-öt ne alázzuk már meg ilyennel az elenyésző kisebbség miatt.
Igen 6-os, régen minden jobb volt!
Mikor a közösség választott gyakorlatilag párt neked, mert ők jobban ismertek mindenkit önmagánál (kerítés, szervezett házasságok)
Mikor szájára vett a közösség, bármit is csinàltál csak azért, mert szerintük az kirívó volt.
És bizonyára akkoriban nem létezett olyan, hogy ok nélkül vett szájára valakit a közösség, és közösített ki... hiszen minden tökéletes volt.
Van valami oka annak, hogy személyeskedtek vagy még a kávé előtt vagyunk.
Titeket, mint jó emberismerőket nem vertek még úgy át, hogy egy napotok, hetetek, hónapotok ment a levesbe?
“Vagy szakítás után milyen bosszú hadjáratba kezdenek. ”
5-ős, még csak szakítás sem kellene hozzá:
Mindkét esetben fiatal lányok alázták a saját társukat. Vajon egy ilyen oldalon milyen értékelést kapna a kiközösített lány? Mekkora ribinek lenne beállítva?
Pont ez a baj, hogy még ellenőrizni sem nagyon lehet, hogy aki az értékelést írja, az legalább ismeri e az illetőt személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!