Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek már késő, hogy most 31 éves nőként jelent meg bennem az anyaság, család utáni vágy és felelőségtudat az életemmel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
De nincs jelenleg párom, viszont szeretnék végre otthont.2019. júl. 28. 21:33
2/18 anonim válasza:
Nem késő, csak ne ess át a ló másik oldalára hogy mindegy kitől, csak gyerek legyen. Manapság már van aki 40 évesen szül, ne izgulj.
3/18 Lazy Lover válasza:
A legtöbb "nő" ilyen mint te de kérdezem 20 éveidben mit csináltál? bulika helyes magas pasik gondolom
4/18 A kérdező kommentje:
Képzeld nem! A 20-as éveimben azért dolgoztam hogy az anyukámnak és a mozgássérült, értelmi fogyatékos nővéremnek legyen hol lakniuk, mert az alkoholista apám eljátszotta a házunkat (is).
2019. júl. 28. 21:44
5/18 A kérdező kommentje:
És csak most értem oda az életemben hogy magammal tudják foglalkozni.
2019. júl. 28. 21:45
6/18 anonim válasza:
Rájöttél, kéne fogni egy balekot? Jó pár nő így van ezzel a 30-as, 40-es korosztályból. Ügyes vagy találsz egyet akinek már minden mindegy, csak nő legyen. Legalább lesz egy jó és kezes papucsod.
7/18 anonim válasza:
Gusztustalan hozzászólások! Hogy jöttök ahhoz h pálcát törjetek valaki felett egy kérdés alapján?
Kérdező, nehogy a szívedre vedd itt a nőgyűlölő, szűz pocakos kopaszodó férfiak véleményét!
Én is hasonló cipőben járok, de nem keseredek el. Van más 30 éves aki huszonévesen összeházasodott valakivel, majd elvált és most ugyan ott tart mint én. De nem vagyok kárörvendő, sajnálom a helyzetüket, de nem biztos, hogy rosszabbul jártunk. A lényeg ne pánikolj és ne siettesd a dolgokat mindennek eljön az ideje. Van akinek hamarabb van akinek később :-)
8/18 anonim válasza:
Tényleg nagyon sok a gusztustalan féreg itt ezen az oldalon. Képzeljétek, az egyik rokonunk 36 évesen találta meg élete szerelmét, aki ráadásul egy 4 évvel fiatalabb programozó volt, akinek bőven lett volna miből válogatni, de szeretik egymást! És lett 2 gyerekük is, a 3. már nem jött össze. Mi több ez, ha nem elég? Nem tárgyak vagyunk egyik oldalról sem. Az őszinte szeretet meg nem a kor függvénye. 31 évesen bőven bőven nincs késő. Még a szomszéd nő is férjhez ment 33 évesen, pedig ez falu, és ezért márt megszólják az embert, és még csak nem is volt szép.
9/18 anonim válasza:
Nem, nem késő. Viszont nehezebb. Korban hozzád illő férfiak egy része már elvált, gyereke van. Vigyáz nehogy egy olyanba fuss bele, aki csak az idődet húzza. Mert neki már van gyereke. Aztán ott vannak a nős férfiak. Előszeretettel felajánlják magukat addig is amíg komoly nincs. Ebbe nem szabad belemenni. Utoljára hagytam az ilyenkor még szingli pasikat. 1. Anyuci pici fia, itt a mamánál kell bevágódni. 2. Az örök független, sosem akar családot 3. a kihasználós,odaköltözne, GYED-re is elmenne helyetted 4. és az életképtelen 5. Illetve még válogathatsz a saját szinted alatt.
10/18 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő köszönöm. Sajnálom a gonoszkodokat. Bízom benne hogy lesz az életükben igazi örömük. És letesznek olyat az asztalra, hogy 10 éven keresztül hitel nélkül, fel tudnak építettni az anyukáknak egy házat
2019. júl. 28. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!