Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi sokszor beszél a gyerek, család, anyaság témáról a jelenlétemben, akkor lehet, h komoylan érdeklem?
Bár ő kijelentette nagy társaságban, hogy jelenleg nem akar párkapcsolatot, nem akarja még lekötni magát, de azt is mondta, h valamikor majd szeretne családot gyerekeket.
Azt látom rajta, h tetszem neki, sokszor megbámul, meg keresi a társaságom. Amikor kettesben beszélünk gyakran szóbahozza a család,gyerek témát. Arról beszél,ha majd gyerekei lesznek, akkor mit fog velük csinálni. Meg ugye tudja, hogy van egy macskám amelyiket én fogadtam örökbe, és sokszor mondja nekem, h én mintha az anyukája lennék a macskának, és mellettem biztos nagyon jó dolga lesz.
Tudom, h nem akar komoly kapcsolatot a fiú,és ez becsülendő, h nem játssza el, h felszedjen, hanem őszintén vállalja magát, ettől függetlenül olyan érzésem van, mintha komolyan érdekelném, gyakran érdeklődik a hogylétem felől, ha beteg vagyok,akkor őszintén aggódik értem, ami mondjuk más fiúkra nem jellemző, akik fel akarnak szedni.
Nekem az a benyomásom róla, hogy bár szeretne családot stb, meg nem érzi elerkezettnek a dolgot. Mivel fiunak nevezted, gondolom
Fiatalok vagytok. Tehát máris itt az ok, miért nem.
Biztosan erdeklodik irantad a megnyilvánulásai alapján. De lehet ő az a kategória, aki előbb barátságot, majd aztán kapcsolatot képzel el. Ritka manapság ez, de én ilyen típusnak látom ez a rövid beszámoló alapján. Lehet komolyan erdekled, igen. Később.
Esetleg nem
Tudnál vele erről beszélgetni? Értem, hogy nem akartad ezt említeni neki kérdésként, de úgy kapod a legjobb választ, ha szóba hozod a dolgot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!