Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire véljem, ha nem keres?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem, ha nem keres?

Figyelt kérdés
Randiztunk már párszor..kb mondhatni együtt is vagyunk. De már lassan 24 órája nem keresett sehol.Nem hívott,nem írt. Tudom kereshetem én is,de én nem akarom ,mert mi van ha kiábrándult belőlem?nem szívesen alázkodom meg ,hogy ja meggondoltad magad..?gondolom ,ha nem fog keresni inkább hagyjom:)
2019. júl. 25. 13:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

nem,nem tinder ;) nem is internet;)

igen p mondta,hogy legyünk együtt...azóta beszéltünk,hogy ráírtam. de nem tudom fura az egész.

2019. júl. 25. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Remélem hamar leesik neki, mennyire egyoldalú az érdeklődése és lezárja ezt a bohóckodást. Te meg ezzel a mentalitással menjél csak vissza az oviba.
2019. júl. 25. 17:09
 13/14 A kérdező kommentje:
eh attól még nem egyoldalú a dolog...lehet,hogy itt minden pasi úgy van vele,hogy a nő kezdeményezzen,meg a nő teperjen,de én attól még nem fogok beállni ebbe a sorba... szeretem,ha a férfi kezdeményez a kapcsoalt elején. Bármennyire is furcsa a mai világban;)
2019. júl. 26. 08:46
 14/14 anonim ***** válasza:
52%
Senki nem mondta, hogy teperned kellene, nem erről volt szó. Arról volt szó, hogy ha kedvelsz valakit akkor az a minimum, hogy kölcsönösségre törekszel, nem pedig arra vársz, hogy egyoldalúan terepjen utánad és meghódítson, miközben játszod a jégkirálynőt. De ha ilyen nyomorult pitscha akarsz maradni, akkor maradj, ehhez úgyis csak azoknak lesz törelme, akik majd egy éven belül a hajadnál fogva rángatnak a konyhába, mert ott a helyed és igazából pontosan ilyen pasit érdemelsz a hozzáállásoddal.
2019. júl. 26. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!