Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki egyszercsak nem ír vissza, nem keres, mire véljem?
Egy ideig napi szinten beszélgettünk, sok mindenről. Akadtak olyan témák is, amikből azt gondolnám, hogy bízik bennem a lány. Máskor volt, hogy úgy tűnt, valamit csak visszaböfög és le van tudva. Ritkán kérdezett vissza, nem igazán látszott rajta, hogy tovább akarja vinni a beszélgetést, de amiről épp beszéltünk, arról mindig sokat írt, nevettünk, jó hangulatú beszélgetések voltak. Ahhoz képest legalábbis sokat, hogy azt higgyem, hogy nem kedvel legalább barátként. Aztán hónapok után egyszer csak nem írt vissza, azóta sem értem, miért. Megunta a várakozást, hogy elhívjam randira vagy szimplán unta a fejemet, amit végig tagadott és nem akart többet beszélni velem? Nyilvánvalónak tűnik, hogy megkérdezhetném, de ha nem kíváncsi rám, nem szeretném elérni, hogy utáljon is, mert annyira rosszban nem vagyunk, csak nem keres azóta sem és emiattvén se mertem.
24F
Megunta, hogy nem akarod randira hívni.
A végén azt hihette, hogy csak unatkozol, és csak társalogni akarsz vele.
3-5 nap után illik egy élő randira meghívni a másik felet.
Két hibád volt.
Egy: nem hívtad el személyesen. Az említett 3-5 nap szerintem is ideális. Elég ahhoz, hogy eldöntsd nagyjából érdekel-e a másik, de elég kevés ahhoz, hogy ne keletkezzenek prekoncepciók a fejedben róla, amikhez képest csalódhatsz akár - vagy éppen a másik csalódhat. Személyesen az igazi! A hangok, stílusok, gesztusok csak úgy mennek át.
Kettő: ha jól gondoltam folyton mondogattad, hogy jaj de unalmas vagy,meg kérdezgetted,hogy unalmas vagy-e. Ez a nagyobb hiba. Ha már dumál veled, miért tartana unalmasnak, b*szkikám?? Minek értékeled le magadat előre?? Nem csinálunk ilyet!
Ha megvan a kölcsönös érdeklődés, randira hívunk, találkozunk, beszélgetünk!
Legközelebb hívd el hamar randira az adott lányt.
Ő már veszett ügy. Töröld a facebook ismerőseid közül és menj a következőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!