Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem minden nap keres,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem minden nap keres, aggódik miattam, becézget, mire véljem ezt?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakítottunk, de szinte nem múlik el nap, hogy ne beszélnénk. Mindig ő keres, én csak ritkán. Érdeklődik kivel hova megyek, hol vagyok, jól vagyok- e, becézget. 1 hete elutasítom a találkozást, így napokig nem próbálkozott, de hétvégén megint. Mindig kitalált, lényegtelen dolgokkal talál meg. Miért csinálja ezt? Ő szakított majdnem 2 év után, 32 éves.

30/N

2015. szept. 21. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha nem mondod meg neki, hogy figyi, kompj le, van saját életem, túl léptem rajtad, akkor addig fog utánad járni, amíg végül beadod a derekadat és visszamész hozzá!

Plusz, azért is keres, mivel te válaszolsz minden egyes keresésére és próbálkozására!

Légy határozott és utasítsd el, ha nem akarsz tőle semmit!

2015. szept. 21. 15:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Hogyan utasítsam el,ha fogalmam sincs miért csinálja? Ő szakított, nem én.
2015. szept. 21. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:

1. Azért csinálja, mert te vevő vagy rá állandóan!

2. Úgy utasítsd el, ahogy az első válaszban már leírtam! Vagy ne reagálj a folytonos hívásaira..stb. Nézd levegőnek!

És azt téged ne érdekeljen pluszba, hogy miért csinálja!

2015. szept. 21. 16:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg egyenesen nekiszegezhetnéd a kérdést: "Józsi, 2 év után kidobtál, ez oké, rendben, de akkor minek keresel? Hagyj békén!"
2015. szept. 21. 16:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Szakitott, szakitott de azért tarcsiban szeretne tartani mint bejáratott pi-át! Ez kell neked?
2015. szept. 21. 16:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Miért szakítottatok? Hirtelen felindulás vagy volt előzmény?

A viselkedése utalhat arra, hogy egyfajta lelkiismeret furdalása van Veled szemben, hogy Magadra hagyott és nem szeretné ha depressziós lennél. Mivel azt írtad, hogy érdeklődik az új kapcsolataid iránt az indokolható azzal, hogy nem eresztett még el, de avval is, hogy szeretné ha boldog lennél mással és ha találsz valakit helyette akkor fog csak megnyugodni.

37F

2015. szept. 22. 10:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon hirtelen. Annyira, hogy alig tértem magamhoz amikor közölte. Alig voltak viták, nagyon sokat beszélgettünk, én úgy éreztem jön a házasság... Erre vége lett, barátok maradtunk de én mégsem keresem, ha igen akkor is ritkán. Ő olyan hülyeségekkel betalál amikről nem is beszéltünk régen. Nem úgy kell érteni, hogy egész nap kapcsolatban vagyunk, van hogy éjfélkor ír először, de minden nap. Most egy ideje nem próbál találkozni, de jelentkezik.
2015. szept. 22. 10:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Olyanokkal talál be, hogy talált egy jó könyvet, olvassam el, képet küld, hogy milyen lett az albérlete festés után stb...
2015. szept. 22. 11:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem volt másik Nő a dologban? Büszke embernek tartod?

A leírtak alapján ez még mind2 verzió lehet.....

37F

2015. szept. 22. 11:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Inkább bizonytalannak. Akkor is nagyon gondolkodott, hogy szakítson- e, de végül megtette. Nem volt másik nő.
2015. szept. 22. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!