Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miattam ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miattam ilyen ideges, feszült, vagy más okból? 21l

Figyelt kérdés

Tegyük fel találkozok az utcán az aktuális sráccal. Míg beszélgetünk, ez olyan max. 5 perc, aztán mindenki megy dolgára, állandóan izeg-mozog, vakarózik, a minap az arcát addig dörzsölgette míg nem jó piros lett. Ha nincs kicsípve, szinte szégyenkezik, illetve magyarázkodik nekem, hogy: "jaj, olyan szakadt vagyok most..." "most csak ezt kaptam fel, mert..." meg ilyeneket mond. Ha fodrásznál nem fordult meg, azt is cikinek érzi előttem, és sapkát húz a fejére.

Most ez nála így működik vajon alapból, vagy csak nekem "teszi magát"? Mármint kinyilvánítja azt, hogy kellemetlen neki ahogy előttem megjelenik olykor. Miért?

2015. szept. 20. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Zavarba hoztad. Tetszel neki, és gondolom ő is tetszeni akar neked.
2015. szept. 20. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez a viselkedés nem illik egy férfihez.

Ha tetszeni akarok egy lánynak akkor sem mondok neki olyat,hogy most csak ezt kaptam fel,ez nagyon ciki.

2015. szept. 20. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
zavarba gyütt
2015. szept. 20. 20:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, hogy kin épp mi van. Nem a ruhát nézem... De ezt már neki is mondtam. :)
2015. szept. 20. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!