Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miattam utazna több száz kilométert?
Figyelt kérdés
egy sráccal már május óta beszélgetünk kisebb nagyobb kimaradásokkal , nagyon aranyosnak találjuk egymást és a suli miatt nem tudtunk találkozni vágyik már ő is egy normális kapcsolatra és énis de van közöttünk 250km kb már tervezzük kb 1,5 hete hogy jön mondtam h nővéremnél ott lehetünk de ő nagyon furán érzi magát hogy már csak 1 napot is ott kell aludni mert szégyenlős vagynemtudom , családom szerint ne éljem bele magam hogy miattam fog utazni a srác , szerintetek? 17/L 18/F2014. aug. 5. 20:05
1/4 anonim válasza:
En kicsit kevesebbet de utaztam egy lanyert...nem elkepzelhetetlen
2/4 anonim válasza:
Barátnőmnek is ezt mondták a szülei, hogy ne élje bele magát, hogy miatta a fél napomat átutazom.
Azóta másfél éve együtt vagyunk.
3/4 anonim válasza:
Ėn biztos nem utaznėk annyit egy lányėrt...
4/4 anonim válasza:
A barátom és én 380 km-re lakunk egymástól. Mégis hetente-kéthetente találkozunk. :) 18/L 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!